Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Onze aller eerste Barbiedag!

Wat voelde onze kleine prinsesjes zich op hun plaats in alles is roze land ;)

Het is al een tijdje geleden, maar het contrast met dit jaar was zo groot, dat ik dit toch nog even kwijt wilde ;)

BARBIEDAG!!

Ik had met een prijsvraag kaarten gewonnen voor de filmpremière van Barbie en de roze schoentjes! Helemaal geweldig vond mijn dochtertje het en daar gingen we met een vriendin en haar dochtertje. We kwamen daar aan en meer roze en meisjesachtig kon het niet zijn! Alles en overal waar je keek was roze! Drinken, snoepjes, koekjes, ijs, je kan het zo gek niet bedenken. Als eerste konden de meisjes met Barbie op de foto en een jurk dat ze aan had! (mama´s jaloers die zouden met z´n levensdagen niet in die jurk passen ;)). Foto kregen we gelijk mee en de glimlach kon niet meer van hun wangen. Vervolgens konden ze zich laten schminken, ze kregen balletschoentjes op hun wangen, roze uiteraard, en werden hun oogjes ook nog opgemaakt. Daarna konden we wat gaan drinken en eten, de meisjes wisten van gekkigheid niet waar ze kijken moesten! Alles roze en super lekker!

Toen begon de film en wat vonden ze het spannend (kun je nagaan, de meisjes zijn 3 jaar en er kwam zoveel op hun af), wel hebben ze hem helemaal uitgekeken en gelukkig kwam alles goed :) Daarna was het nog niet klaar en kregen ze nog roze ijs en toen die in hun buikje zat en we naar huis gingen kregen we nog een hele tas vol met spulletjes van Barbie. Beter kon de dag niet zijn, ze voelde zich prinsesjes! Wat hebben ze genoten en dat bleek ook wel aan het zachte gesnurk op de achterbank op de terugweg ;)

Twee Barbie fans waren geboren ;)

Dit jaar was het toch iets anders.....

Weer had ik kaarten gewonnen, maar dit keer voor een Barbiefandag! Super enthousiast gingen we op weg, weer met mijn vriendin en haar dochtertje. We waren er helemaal klaar voor! En wat verbaasd waren we toen het nu zo commercieel was, we voor alles dubbele prijzen moesten betalen, super lang in de rij moesten staan voor een tatoo en hun haar in een staart...... Eigenlijk waren we er na de film best wel gauw klaar mee en zijn we naar huis gegaan. Wel waren de meisjes helemaal blij met hun haar en de tatoo, maar verder stonden eigenlijk alle moeders die er waren te zeuren over dat het zolang duurde, er niet genoeg mensen waren ingezet en ga zo maar door. Wat een leuke dag had moeten worden was eigenlijk een grote teleurstelling :(

Dus.... Voor de volgende keer..... Geen Barbiefandag, maar wel een première!!

10 jaar geleden

Super eerste dag dan en meteen laatste keer hihi

10 jaar geleden

Gelukkig voor de meiden dan :)

10 jaar geleden

ja het laatste ;) Het waren vooral de ouders die het opviel, maar dat mag de pret niet drukken.

10 jaar geleden

Ahhh wat een tegenvaller. Denk je dat de meiden dit ook zo zien of denken die alleen maar een hun mooie tattoo en hun mooie haar?