Snap
  • Kind
  • ontspannen
  • opvoedendoejesamen
  • lotusbabyspa

Ontspannen met de mannen..

Een Babyspa, nog niet zo’n heel bekend fenomeen. Een mini bubbelbad voor jouw kindje, waarin hij/zij ultiem kan ontspannen. Na alle dagelijkse inspanning, is extra ontspanning ook belangrijk!

En zo’n Babyspa zit hier gewoon bij ons om de hoek, in het mooie dorpje Blitterswijck. Ilse Gooren heeft daar zo’n kleine twee maanden geleden “Lotus Baby Spa” geopend. Hoe fijn, om zo dichtbij even heerlijk te kunnen gaan ontspannen.

Ikzelf ben altijd als een vis in het water geweest. Alleen zal ik niet snel een bad nemen om te ontspannen. Hier heb ik het geduld helemaal niet voor. Wel douche ik iedere dag één of twee keer. Dat zijn echt de momenten dat ik alles van me af spoel en lekker kan ontspannen.

Onze kids zijn ook als vissen in het water. Hier wordt met mooi weer dagelijks gebruik gemaakt van ons zwembad en ‘s avonds spoelen we in bad alles er weer af. Dat zijn dan ook echt de “ontspanmomentjes”. Ook voor Clé zijn er bijna dagelijks van die ontspanmomentjes. De ene keer bij papa in de douche en de andere keer in het badje. Hij wordt daar helemaal zen van.

Het unieke aan Lotus Baby Spa is dat je daar ook gebruik kunt maken van een grote jacuzzi, waar je met 2 volwassenen en 2 kindjes in kunt relaxen. Ilse wilde voor ons grote gezin wel een uitzondering maken, dus mochten wij met z’n vijven in de jacuzzi. Vijven? Jullie zijn toch met zes? Ja, Tij is echt te groot hiervoor, dus die heeft zijn ontspanochtend bij opa en oma gehad. Lekker helemaal alleen spelen bij opa en oma, daar geniet hij zo van.

Daar gingen we dan. Één tas gepakt, want we hoefden eigenlijk bijna niks mee te nemen, alleen maar onze badkleding. De zwemluiers, badcapes en handdoeken zijn daar aanwezig en daar mag je gewoon gebruik van maken.

Eenmaal aangekomen in Blitterswijck werden wij vriendelijk ontvangen door Ilse. Ze nam ons mee naar binnen, waar we kort even kennis hebben gemaakt en uitleg kregen over de float.

Daarna mochten we naar de aparte ruimte waar de grote jacuzzi staat. De ruimte is heel gezellig ingericht, met een commode, waarop we Clé konden omkleden. Nadat we allemaal onze zwemspullen aan hadden gedaan, kwam Ilse ons uitleg geven over de bediening van de jacuzzi. Gib en Mo kregen een chestfloat aan. Ik was benieuwd of ze deze aan wilde doen, maar dat was helemaal geen probleem.

Om de beurt ging iedereen het water in en toen kon het genieten beginnen. Gib en Mo in de chestfloat en Clé had de neckfloat om. Gib en Mo konden met de voeten bij de grond, waardoor ze konden springen en in de gaten hadden hoe ze golven konden maken. Dus na een tijdje was de jacuzzi omgetoverd in een golfslagbad. Oké, dit was dus niet de bedoeling. Voor Clé was het zo niet rustig genieten. Dus we hebben even duidelijke afspraken gemaakt met Gib en Mo, waardoor ze meer de rust namen om te genieten van de bubbels die omhoog kwamen. Clé lag ondertussen lekker te genieten. Na 10 minuutjes merkten we dat Clé het niet meer zo fijn vond in de neckfloat. We hebben hem hier toen uitgehaald, waarna hij nog een half uur bij mij in de armen heeft liggen genieten.

Ook Gib en Mo hadden nu de rust gevonden en genoten van het bubbelen. Ze vonden vooral het bedienen van het fonteintje heel interessant. Na een tijdje was het genoeg voor Gib en Mo. Toen heeft John ze in de douche gezet om af te spoelen. Ik kon toen nog even lekker genieten met Clé, alleen in de jacuzzi. Clé vond het nog steeds heerlijk en was helemaal zen. En ook ik genoot er vooral van dat mijn kids zo aan het genieten waren en dit rustmomentje kregen.

Wij vonden het heerlijk om hier een ochtend te genieten. Ilse is heel professioneel en nam echt de tijd voor ons en voor de kindjes. Wij voelden ons meteen welkom toen we bij haar binnen kwamen. Het gaf een huiselijk gevoel.

We zullen hier zeker nog een keer gebruik van maken. Ik wil Clé ook een keer in een eigen badje laten bubbelen. En wie weet een keer John en ik met z’n tweetjes. Ilse had hierover al hele leuke ideeën en dat leek ons heel fijn.

Om de “rust” te bewaren is het wel handig om niet die ene uitzondering te zijn, maar toch echt met maar twee kindjes in de jacuzzi te gaan. Zo krijgt eenieder ook de rust die ze verdienen. Wij hebben genoten van de heerlijke ochtend en zijn heel ontspannen teruggekeerd naar huis.

Buiten het gebruik van alle speeltuinen, pretparken, bioscopen en alle dingen waar enorm veel prikkels bij de kids binnenkomen is het ook goed om een keer een ontspanmoment te nemen. En deze Lotus Baby Spa is voor de leeftijd tot drie jaar daarvoor een ideale tijdsbesteding.

Snap