Snap

Ons zoontje heeft het p18 deletie syndroom (1)

Ons zoontje heeft het p18 deletie syndroom en alsof dat niet genoeg is treft juis ons zoontje altijd de narigheid

goed daar gaan we dan ! 

Mijn allereerste blog nog nooit gedaan dus geen id of het aantrekt om te lezen maar daar kom ik vanzelf achter. 

Ons zoontje is inmiddels 3 jaar oud en word 2 augustus 4. Een (normaal ) kind van die leeftijd kan al een heleboel ze praten normaal leren goed en weten precies wat en hoe ze iets willen.

Rond zijn 2e jaar begonnen wij het id te krijgen dat er iets niet helemaal klopte zijn uiterlijke  kenmerken waren wat anders dan anders maar niet alleen dat hij prate ook nog steeds in baby taal.  Op zo'n moment ga je na denken en als je dan zoals ze dat noemen een tiener moeder bent (ik was 20 toen ik hem kreeg) en het is je eerste kindje weet je nog niet alles. Dus heb ik contact op genomen met het o zo geweldige cb , oke goed kom maar langs dan bespreken we het. Prima zo gezegt zo gedaan ik ben langs gegaan en uit eindelijk kwam daar uit dat hij naar een logopediste moest aan het eind van het gesprek heb ik ook aan gegeven dat ik vond dat hij best dikke voetjes had en veel kwijlt , de voetjes gingen weer over zodra hij meer ging lopen en het kwijlen was normaal werdt mij verteld. 

Oke nou ja ik dacht dat zal dan wel zo zijn en ging vol goede moed naar de logopedist op de hoop dat die ons verder kon helpen .

3 afspraken verder.