Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Ons meisje naar school....

Voor de 2de keer oefenen op school en wat had ze er zin in!

Ja hoor, de 2de keer is aangebroken!! Ze mag vandaag voor de weer een keer oefenen op school!!

De dagen worden netjes af gekruist, het kan niet snel genoeg gaan voordat ze weer mag oefenen.

Wat heeft ze het leuk gehad vorige week. Met een grote big smile kwam ze de school uit en die is er de hele dag niet meer vanaf gegaan ;) Gelijk een hele waterval aan woorden, van wat ze allemaal had gedaan. Heel herkenbaar, dat is namelijk ook hoe ik vroeger uit school kwam ;)

Hopelijk gaat mama het nu ook een beetje beter volhouden, al heb ik mezelf alweer aardig ingedekt door bij een vriendin een bakkie te gaan doen, hihi. Vorige keer vertelde ik nog dat ik er zo aan toe was, lekker even mij tijd. Nou... die ochtend is me zwaar gevallen. Eenmaal thuis ging het nog wel, maar dat de ochtend vorderde vond ik er eigenlijk niks aan. Ik had zoveel plannen en niks kwam uit mijn handen, ik voelde me leeg :( Gelukkig was daar een hele lieve vriendin die een pot met thee had staan.... heerlijk even mijn verhaal kwijt, wat voor haar ook heel herkenbaar was, toen haar zoontje naar school ging. Waarbij ik toen zei: lekker juist even tijd voor je kleine meisje alleen, nou moet je mij nu zien..... Vandaag gaat het goed komen, dat voel ik hihi.

Aan Daantje zal het niet liggen, die ging vandaag weer met een grote smile naar school en we (haar broer Jesper en ik) werden vrolijk uitgezwaaid. Ben benieuwd met wat voor verhalen ze straks weer komt en hoe de juf het heeft gehad ;)

10 jaar geleden

Het klinkt in ieder geval supergoed! Die vermoeidheid is heel normaal gelukkig.

10 jaar geleden

Wel fijn dat ie zich zo kan richten op al het nieuwe wat komen gaat ;)

10 jaar geleden

Dyon zwaait niet eens meer.. en moet Dyon al vragen voor hij zijn jas ophangt of ik nog een kusje krijg... Als ik dat niet doe.. Vanaf zijn jas de klas in is voor Dyon in een straal, dan is het net een paard met oogkleppen op die kant en anders niet :)

10 jaar geleden

ja idd ;) Daantje gaat ook gewoon naar binnen, zwaait, geeft een paar hand kusjes en dan huppelt ze weg. Even wennen, maar super fijn om te zien dat ze er zo klaar voor is. Vandaag heeft ze het zwaar gehad, ze ligt nu voor pampus op de bank hihi.