Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Ons gewonnen weekendje weg!

Een aantal maanden geleden heb ik via Mamaplaats een weekendje weg plus 'Honda te leen' gewonnen en nu was het eindelijk zover!

Al weken lang keken de meiden er naar uit en nu was het eindelijk zover: we gingen een weekendje weg naar Roompotpark Wolfsven met een gloednieuwe Honda. Helaas was op de dag van vertrek bij allebei de kinderen een fikse oorontsteking vastgesteld ( dus niet zwemmen ) maar dat mocht de pret niet drukken. ( nou, ja, op dat zwemmen na dan )

Donderdagavond mocht vriendlief de Honda al komen ophalen. Een vuurrood, glimmend exemplaar. Nou, ik kan je vertellen: vriendlief glom minstens zo als deze prachtige auto. Hij vertelde enthousiast over de luxe extraatjes ( zoals een soort achteruitkijkcamera ) en wat kon hij lekker 'hard optrekken!' Typisch mannen, dus...hi,hi.. Zelf zag ik natuurlijk ook dat deze Honda Civic er zeker mocht zijn, maar ik moest erg wennen aan de lage wegligging, waardoor ik eerder wagenziek werd. Wel was ik verrast door de diepe kofferbak. Al onze spullen ( weer veel te veel natuurlijk ) konden met gemak mee. Toch was de openingsmogelijkheid van de deuren van 90 graden het allerfijnste. Eindelijk geen gepruts en gedoe meer om de kinderen veilig vast te zetten. Dit zou in iedere auto een standaard mogelijkheid moeten zijn. Applaus voor Honda!

Op het park hebben we genoten van de frisse boslucht, de knusse chaletjes en de leuke animatie. De meiden hebben zelf een kartonnen stoeltje beschilderd en koekjes mogen bakken. Ook de Minidisco was een waar succes.Kortom: voor herhaling vatbaar.

Inmiddels heeft onze leenHonda ons weer veilig thuis gebracht. Toch mogen we nog een paar dagen van dit sporty exemplaar genieten, want pas dinsdag hoeft hij weer naar huis.

Bedankt Mamaplaats en Honda!!

10 jaar geleden

Super, wat een geweldige prijs! Dat wil iedereen denk ik wel ervaren met zijn kinderen!

10 jaar geleden

Dat was het ook...hi,hi..

10 jaar geleden

Klinkt super!!

10 jaar geleden

Ha,ha,ha...zo kan je het ook bekijken..