Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Oh jee.... Ben ik shopverslaafd?

Hallo Dames, ik maak mij zorgen! Ik vraag me af of ik shopverslaafd ben. Ik keek het nieuwe programma op TLC <span style="text-decoration: underline">"My Shopping Addiction"</span> en ik kreeg meteen angst. Nou oké, als je dat programma gezien hebt, zo erg is het nu OOK weer niet!!

Hallo Dames, ik maak mij zorgen! Ik vraag me af of ik shopverslaafd ben. Ik keek het nieuwe programma op TLC "My Shopping Addiction" en ik kreeg meteen angst. Nou oké, als je dat programma gezien hebt, zo erg is het nu OOK weer niet!!

Maar ik koop dus echt TE veel. niet voor mezelf, NEE, voor ons dochtertje! Haar hele kast puilt uit. Ik ben iemand die ook graag op voorhand koopt. Dus ik heb nu al veel kleding in grotere maten voor de tijd die nog komen gaat.

Ik ben ook van de koopjes en dan blijft het ook nog eens sneller aan mijn handen plakken. Ik ben zelf niet heel erg impulsief en ik denk ook wel goed na voordat ik iets koop. Past het bij de rest van de kleren? En past het bij de schoenen die ik al gekocht heb? Enz enz.

Met de bordjes SALE hebben ze me zo binnen. En vaak kom ik dan ook naar buiten met iets dat ik niet heb kunnen laten liggen. Mits ze er al genoeg van heeft ;)!

Herkennen jullie je hierin? is dit een fase? Gaat het over? Ik heb het geld helaas niet op mijn rug groeien......

10 jaar geleden

Maar goed dat ik 4 zoons heb als het dochters waren was er vast nog veel meer bij gekomen, tja ook ik koop heel graag voor onze zoons, echter het liefst wel voor een leuk prijsje... hoe nu oa door een nieuw fenoneem wat ik via FB ontdek heb... zie mijn eerste blog maar eens wie weet kunnen jullie er ook wel wat mee.. http://www.mamaplaats.nl/blog/kind/producten-kind/shoppen-kind/winkelen-zonder-geld-kan-het/ groetjes Mar

10 jaar geleden

Haha ik koop ook maten op voorhand voor mijn jongens.. maat 50-80 ligt hier in dozen te wachten mochten we nog een 3e jongentje krijgen,. komt ook steeds meer bij heb nog veel van me eerste en me twede draagt dat ook en krijgt ook af en toe wat nieuws. ook ik ben gek op de sale..

10 jaar geleden

Super leuk dat jullie gereageerd hebben. Momenteel heb ik het druk en dus komt van shoppen weer wat minder. Dus dat is een goed middel om shoppen tegen te gaan. Maar goed.. Ik zal alle tips ten harte nemen! Dankjewel...

11 jaar geleden

Ik doe ook mee! En het liefste koop ik iets zo goedkoop mogelijk en dan ben ik nog super trots op mezelf ook hahaha. Ach ja. Moet ook gewoon niet zo vaak naar het winkelcentrum, gaan folders bekijken, geen pinpas meenemen. Dus gewoon iets anders gaan doen met mijn kleine meid ipv winkelcentrum ;-)