Snap

Nu al vakantie stress!!

Je leest deze kop en vraagt je af........NU AL?!

Ja nu al! Ik was nooit zo'n vreselijke stress kip hoor, ja of misschien wel natuurlijk...Mijn eerste kennismaking met het vakantie gevoel was toen ik 22 was en met mijn ouders naar mijn broer ging die in Amerika woont. Al weken van te voren was ik mijn kleding aan het uitzoeken en wisselen wat er wel mee moest en wat dan toch maar niet. Mijn koffer is nooit onder de 20 kilo en ik heb altijd veel te veel bij me...

Hoe moet dat nu ik ook nog eens 2 kindjes mee heb? En het aller ergste van het hele verhaal is dat we naar schiphol moeten rijden met onze Seat LEON met gastank waardoor we nauwelijks kofferruimte hebben.........STRESSSSS!

Hoe gaan we dit doen? Wat neem ik wel mee en wat niet? We gaan maar 12 dagen dus wat heb je nodig?

Ik denk dat ik een jurk, korte broek en een bikini meeneem, voor mijn man een overhemd, korte broek en een zwembroek en de rest van de kofferruimte voor mijn meiden. Want als de buggy ook nog mee moet, en die moet mee, hebben we maar ruimte voor één koffer in de auto....

HELP! Hoe doen jullie dat? Mijn man zou zelfs nu een andere auto willen kopen......wat we natuurlijk niet gaan doen, maar toch. Dat geeft toch wel een beetje aan de ernst van ons stress gehalte aan.

Alle tips zijn welkom! We gaan er serieus naar kijken en hopen dat er een oplossing bij zit waar we ons helemaal in kunnen vinden :D

Al van te voren bedankt voor het meedenken in onze vakantie voorbereiding! Lang leve de zomer vakantie :D

9 jaar geleden

Tussen de voorstoelen en de achterbank kun je een heleboel kwijt ;) en tussen je benen als je op de passagiersstoel zit past ook nog wat :) bovenop de hoedenplank is bij ons ook favoriet en tussen de kindjes in is ook nog een beetje ruimte :) en zoals mijn moeder altijd zegt: "als je het vergeet kan het nooit belangrijk zijn" :) hihi veel plezier op vakantie :)

11 jaar geleden

Oh joh, genoeg van die hippie marktjes waar je voor een habbekrats kleertjes kunt kopen mocht je onverhoopt niet genoeg bij je hebben. Hup, koffer vol met alleen maar centen en gaan met die banaan! :) Dan red je het ook met 1 koffer. :)

11 jaar geleden

@angela: bedankt voor je lieve reactie! En het compliment. Ja ik kijk er naar uit dat we in het vliegtuig zitten en we het moeten doen met wat we in de auto hebben kunnen krijgen :D

11 jaar geleden

@sandra, ik vind dat je voor een dyslectisch iemand behoorlijk goed schrijft en iedereen begrijpt wat je bedoeld en dat is toch het belangrijkste. geniet van je vakantie, met kinderen is het altijd wat stress om ergens naartoe te geraken maar als je er eenmaal bent kun je lekker genieten van de vakantie.