Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Nooit gedacht

Ik ga het dan toch maar doen. Het is niet echt iets voor mij, denk ik, maar het moet er nu toch maar eens van komen, een blog. Misschien mijn eerste en laatste, maar we zullen zien... Allereerst maar eens een bekentenis: Ik ben  zo'n moeder. Ik lees al maanden mee op mamaplaats, geef nooit eens een reactie of tip, maar lees alleen maar mee. Een profiteur, een voyeur, een luie mama. Ik wil wel reageren, ik wil wel eens wat bloggen, maar wat heb ik nou helemaal te melden, wie zit daar nou op te wachten?

Deze blog is dus echt bedoeld als bedankje voor alle actieve bloggende mama's op mamaplaats. Even kijken of er nieuwe blogs zijn is echt mijn ontspanning, de TV gaat uit en ik kruip lekker met de laptop op de bank. Wijtje erbij, genieten.

Ik ben een jonge :-) mama van 32 met een stoere, eigenzinnige zoon van 3 en een ondeugend prinsesje van 1 jaar. Op dit moment werk ik niet buitenshuis, door omstandigheden hebben wij als gezin vorig jaar februari besloten dat ik voorlopig thuis de zaken waarneem. Ik mis het wel, ik had namelijk een hele leuke baan, maar mama zijn is gelukkig ook een hele leuke baan :-)

Voorlopig hou ik het hier maar bij, missie volbracht voor nu. Bedankt mama's!

 

11 jaar geleden

Welkom! ondeugend, stoer, eigenzinnig, prinses lijken me toch genoeg onderwerpen/situaties die je meemaakt die je zou kunnen delen :)

11 jaar geleden

Ha leuk, nog reacties ook! Bedankt meiden :-)

11 jaar geleden

Jaaa het is je gelukt je eerste blog. Niet iedereen is een schrijver. Voor mij duurde het ook wel even voordat ik in mijn toetsenbord klom. Laat ik je dan maar welkom heten in mama`s blogwereld. Hier nog een thuis mama van in totaal 3 kids. (12 11 en 5 maanden)

11 jaar geleden

Welkom hier! Je eerste blog is toch erg vermakelijk hoor :D En ik werk ook vanuit huis hoor, ik vind het heerlijk om met mijn meiden thuis te zijn en dan een beetje mijn werk te doen.