Snap
  • Kind

Nog steeds een klein hoofdje..

Deel 3
Snap
2 jaar geleden

Hoe gaat het nu met Noud? We zitten namelijk on soortgelijke situatie en ik maak me erg zorgen.

3 jaar geleden

ik ben heel benieuwd hoe het ondertussen met de evolutie van Nouds hoofd gaat? Onze kleine man is 3.5 met 46cm hoofdomtrek. Dokters vinden niets in genetisch onderzoek en MRI. Ontwikkelingsachterstand van +- 9m maar niemand kan zeggen of dit gelinkt is aan zijn kleine hoofdje. Ik vind weinig info of ervaringen terug vandaar mijn vraag :-)

4 jaar geleden

Hey mama hier een dochtertje van 9 maanden met een klein hoofdje ik maak me zal druk ook al zei onze pediater dat zeg z’n een klein hoofdje heeft op 9maanddn had ze 41,3 cm🤷‍♀️

5 jaar geleden

Dat is ons ook allemaal verteld, dus bang maak je ons niet hoor. Lief dat je reageert! De kinderarts dacht eerst dat de fontanel en schedelnaden te vroeg zouden gaan sluiten, dacht niet aan een syndroom. Hij heeft geen opvallende uiterlijke kenmerken en ontwikkeld zich goed. En ik heb een klein hoofd (omtrek 51 cm) Als de kinderarts echt dacht er wat was, had hij wel verder onderzoek verricht dan alleen een scan en foto denk ik ?