Snap
  • Kind
  • gezin
  • ziekenhuis
  • groot
  • buisjes

Nog een keer buisjes...

Gisteren kreeg onze jongste dochter buisjes. Haar 2de setje. Bij het terug brengen naar de zaal zag ik een bekend gezicht...
5 jaar geleden

Het linker buisje een jaar, rechts sinds januari. In april controle bij KNO of het goed is. Hij is nu 9. Onze zoon was bijna 5 toen hij dit type buisje kreeg. Hij kreeg ze met bijna 3 jaar (toen pas wisten dat hij lijmoren had), volgende set met 4 jaar, 3de set toen hij bijna 5 was (buisjes waren er met 6-9mnd uit)

Oo jeetje, klinkt toch wel bekend zo. Hier waren de andere kinderen waren ouder bij hun eerste setje buisjes, had nog niet eerder gehoort van een t-buisje. Net gegoogled en ga dat aankaarten als ze in de toekomst weer voor buisjes moet gaan. Ze is nog erg jong en wie weet is dat een goede optie. Dank je wel hiervoor. Hoelang zijn ze er nu uit?

5 jaar geleden

Ik ben met m'n kinderen ook verscheidene malen geweest op de dagbehandeling. Alle 3 (KN)O kinderen, en bij 2 kinderen 2x Triggerfinger (overigens konden we bij beide kinderen het 1x combineren met buisjes plaatsen). Wat betreft buisjes: voor onze oudste is onder narcose gaan verschrikkelijk. Maar vanwege taalproblemen moest het wel. Bij 3de x buisjes is er voor gekozen T buisjes te plaatsen. Die hebben er 2,5 en 3,5 jaar in gezeten! De buisjes zijn er (wordt zelden gedaan) zónder narcose uit gehaald. (Hij had last voor oorontstekingen). Nu afwachten of het het gewenste resultaat heeft.