Snap
  • Kind
  • wasmachine
  • mamaplaatscollab
  • theseawifelife
  • Littletikesbnl
  • firstappliance

Niet uitgekeken raken op een wasmachine, hoe dan?

Je kan niet vroeg genoeg met het leren van het huishouden toch? Wij beginnen met de was!

Little Tikes heeft een hele nieuwe lijn met huishoudelijke apparaten waaronder de wasmachine. Wij mochten deze testen in samenwerking met Mamaplaats en Little Tikes.

Snap

Marley wist gelijk wat het was toen ze de doos open maakte en kon niet wachten tot ik hem in elkaar had gezet. Dit is makkelijk om te doen! Bij de wasmachine zitten 3 mandjes, kledingstukken en wasmiddel. De klep kan open en de trommel draait! Ook maakt hij echte geluiden zoals het vollopen van de de trommel, het wassen en als hij klaar is geeft hij een deuntje. 

Snap

De wasmachine is makkelijk in gebruik en beide dochters (3,5 en 1,5) wisten dan ook gelijk hoe ze hem moesten gebruiken en aanzetten. Het is natuurlijk een wasmachine dus hij heeft niet heel veel functies dus stiekem was ik bang dat ze er niet veel uitdaging uit konden halen en het snel zat zouden zijn. 

Maar niets in minder waar! Ze spelen er al de hele week mee en misschien juist omdat hij zo simpel is werkt het voor de creativiteit. Ze gebruiken hem namelijk ook als stoel of als bijzettafel om de tablet op te zetten. En welke ik helemaal leuk vond is dat ze hem ook gebruiken als vaatwasser! Bedoel je moet het maar verzinnen! 

Snap

Ik moet dus op mijn woorden terug komen dat je snel uitgekeken bent op de wasmachine want zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden! Enorm leuk om naar te kijken. Zelf zou ik het helemaal leuk vinden om echt een speelkamer voor mijn dochters te hebben dat je er een hele hoek van kan maken met keuken, woonkamer, washok en ga zo maar door. Maar zo los opzichzelf is hij ook erg leuk! 

Wat ook leuk is is dat ik een wasmachine weg mag geven! Dus mocht je dit willen kijken dan even op mijn Instagram hoe je mee kunt doen. (@theseawifelife) Hoe leuk voor de feestdagen? Hieronder nog een filmpje met diverse apparaten van Little Tikes en een tip.. ook deze mama's mogen een apparaat weggeven dus ik zou bij iedereen een kansje wagen! 

Liefs! X

3 jaar geleden

Ja het is echt heel leuk! Je kan er winnen op mijn instagram 😘

3 jaar geleden

Je kan nog mee doen op mijn instagram! 😘

3 jaar geleden

Wat leuk dit, vindt mijn zoontje vast fantastisch, die kan uren naar de wasmachine kijken namelijk!

3 jaar geleden

Wow gaaf ik loot graag mee voor mijn meisje Cataleya