Snap

Nicole's First Birthday Party!!

Gistere was het dan zover!! Haar eerste feestje :) Mevrouwtje genoot van alle aandacht en is weer beter!!

Gistere begon de dag dramatisch druk!! Opstaan, boodschappen doen!! Mevrouw haar CustomMade Cake had ik gelukkig de dag ervoor al gehaald. Nog meer slingers ophangen!! NOG MEER BALLONNEN!! En toen moest Mama centjes gaan verdienen..

Op werk was het vreselijk druk!! Ik had gehoopt om half 6 klaar te zijn zodat ik thuis nog snel alle hapjes in elkaar kon flanzen voor dat de visite kwam. Maar dat ging dus niet door.. Ik was uiteindelijk pas om 7 uur thuis, toen moest ik nog Papa's zooi opruimen en we moesten nog eten.. Pffff!! Komt goeeeeddd!! Deze super Mama regeld altijd alles, haha! 

Papa maakte mega lekker hamburgers voor avond eten en Mama maakt gevulde eieren. Mijn specialiteit :). Als ik ei maak en er komen vrienden, gaan ze ALTIJD op! 

Mijn eerste vrienden stonden al voor de deur en mijn eieren waren nog niet klaar! Ik moest ook nog tortilla/krab hapjes maken! Ach, mijn vrienden zijn nu onderhand wel gewent dat ik nog in de keuken sta als ze aankomen, haha!

Toen de eitjes af waren en de krab hapjes mislukt waren omdat de advocado's nog niet rijp waren, heb ik alles gelaten voor wat het was en zijn we lekker feest gaan vieren!!

Toen iedereen er was mochten de kids de cadeautje uitpakken. Voor Meneertje had ik de auto's ingepakt, dus hij mocht natuurlijk ook scheuren!! Zijn vriendinnetje D mocht ook helpen! De tas met cadeautjes was binnen 5 minuten natuurlijk uitgepakt en ALLES lag over de grond!! Leer mij kennen, ik kan zoooo slecht tegen rommel, maar ik heb me beheerst!! :D 

Van onze vrienden had mevrouw een bed lamp gekregen. De tweede kap die erbij zat had mijn vriendin zelf versierd met glitterstickers, en haar naam stond er zelfs op! :D Van D haar ouders kregen we een knuffelpop met een lampje erin. Die gaat aan als je met de pop knuffeld, ideaal voor als ze straks in haar eigen bed in haar kamer slaapt!! Die nog niet af is.. 

Voor Mevrouw was de xilofoon (zo heet dat toch?) de aller grootste hit! Mijn vriend had haar in haar stoel gezet met dat ding voor haar neus en ze ginh helemaal los. Voor Meneer waren de blokken favoriet en die lagen dus binnen no time door mijn hele huis! Het was een gezellig tering zooi.

Als we een feestje geven is het bijna altijd in naam van de kids, maar deze gelegenheid word natuurlijk ook altijd gebruikt voor ons en onze vrienden om elkaar weer is allemaal bij elkaar te hebben en bij te kletsen. Terwijl de kids lekker spelen en wij (behalve ik, haha!) biertjes drinken. Onze vrienden zijn onderhand allemaal "Ooms" en "Tantes omgedoopt, and they also love the kids :)

Zo ziet ons kleine flatje er dus uit gevuld met speelgoed, vrienden en rotzooi, haha!!

Mevrouw heeft zo genoten van alle aandacht, van al haar cadeautjes en alle leuke indrukken. Dat was haar zo gegunt na lang ziek zijn. Ze was helemaal beter, deed lekker mee met alles en het is haar zelfs gelukt om tot 10 uur wakker te blijven! Het was echt een perfecte avond. Ondanks de troep, die zelfs vanochtend nog aan het opruimen was, had ik het niet anders willen hebben.

Aan het einde van de avond mochten de kids lekker bank hangen en Cars kijken :)

Het was een speciale avond!!

(Jammer dat ik de smach cake vergeten was.. But every day can be smash cake day, toch!!?)

6 jaar geleden

Ja was ik ook zooo blij om!! Pooeehh!

6 jaar geleden

Zeer vol, zeer geslaagd hihi :D

6 jaar geleden

Leuke foto's! De gezelligheid spat ervanaf! Gelukkig was ze opgeknapt

6 jaar geleden

Wat gezellig! Leuk zoveel visite! Geslaagd feest dus.