Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Net (niet) wakker.. Zo mooi!

Net wakker en ik kijk eens om me heen…

Naast me is vannacht een van mijn mooiste bezittingen komen liggen. Ze slaapt nog maar is o zo mooi!

Ons bed is groot genoeg en ons hart nog veel groter! Wat prachtig zo`n klein meisje! Stiekem mag ze van mij elke nacht wel bij ons komen kruipen…

Wat een schatje en dan eens kijken hoe ze wakker wordt. Eerst een klein oogje open. Een greep naar de knuffel in haar handen en dan die tevreden uitstraling, met haar oogjes dicht.


Wat is haar huidje mooi gaaf! Ik geef haar een kusje.. de blik veranderd in een tevreden lach en dan kruipt ze nog iets dichter naar me toe. Heerlijk dat kleine mooie meisje!

De wekker is gegaan maar ik hoef niemand uit te leggen dat ik nog lang niet klaar ben…

Het eerste oogje gaat rustig open, `mama, nog heel even slapen, samen`. Even kruip ik onder de deken terug voor de fijnste knuffel van de hele dag…

Dan moeten de ogen echt open en mogen dit mooie meisje en haar knuffel mee naar beneden. Om op schoot lekker wakker te worden en dan een beetje chagrijnig, dat wel want haar pyjama zit toch zo lekker, de kleren aan te trekken. Gelukkig haar favoriete Peppa Pig onderbroek, dat maakt veel goed!

Even een lekker ontbijtje en een paar slokjes drinken en we verlaten ons liefdesnestje voor de school. De school waar ze het ook naar haar zin heeft maar vast niet zo erg als in ons warme, gezellige en gelukkig hele grote bed!

10 jaar geleden

Superlieffff inderdaad..

10 jaar geleden

Lief hè!!

10 jaar geleden

:D heeerlijk!