Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Nee het is geen hondje...

Nee het is geen hondje, maar ik raak haar liever niet kwijt.... 

Ik had gedacht dat ik dat veel zou moeten zeggen, maar het valt to op heden wel mee. Ik heb voor mijn dochter Stella namelijk een tuigje. Niet zomaar een, maar een heel schattig aapje. Toen ze met een jaar haar eerste stapjes begon te zetten heb ik hem uit de kast gehaald en hem af en toe omgedaan als ze op haar kamertje was. Dan liepen we naar slaapkamer om te kijken in de spiegel hoe dat stond en ze vond het geweldig. Nu dat ze sinds februari heel goed kan lopen hebben we het aapje naar beneden verhuisd en gaat hij mee als we gaan winkelen bijvoorbeeld. Dan kan ze lekker zelf lopen maar heb ik haar toch vast! Ze is met haar 74 cm lang (of kort... hoe je het wil je zien) nog niet de langste en haar handje steeds omhoog houden, vind ze niet altijd fijn. Dit is dus een prima oplossing voor ons. En het aapje vindt ze geweldig, als ze in de autostoel zit houdt ze hem vast en knuffelt ze hem en als ze mijn hand vast houdt als ze loopt draagt ze zelf zijn staart :D
Mijn moeder is mij ooit kwijt geweest in de V&D en daarna had ze ook een tuigje voor me :D om het ellendige gevoel dat mijn moeder heeft meegemaakt voor te zijn, hebben wij er dus maar meteen een aangeschaft. En op een enkeling na die zegt "oh kijk het kind wordt uitgelaten", zijn de reacties eigenlijk heel positief. 

10 jaar geleden

ik snap het wel hoor. had eigenlijk gedacht dat je veel meer commentaar zou krijgen. ik vind dat aapje super schattig. zolang zij het prima vind is dit toch een ideale oplossing.

10 jaar geleden

Heel goed van jou! ik moest wel lachen want vroeger dacht ik ook: NOOOOOIT een tuigje voor mijn kind. Nou heeft mijn zoontje hem ook niet, maar ik kan het me nu heel goed voorstellen. ik heb wel eens getwijfeld en kom nou, zo`n aap is superleuk. ben benieuwd o zoiets in NL te krijgen is, toevallig zit mijn vriend nu in AMERIKA maar geen shop-tijd helaas!

10 jaar geleden

Dat is een goede over die hond in het wandelwagentje :D Ja met de titel had je nog een andere kant op gekund :D maar hij mag maar 40 tekens lang zijn dus de hele zin met daar achter nee ik maar ik wil haar niet kwijtraken pastte er niet achter ;-)

10 jaar geleden

Dank je wel! Ik heb hem gekocht vorig jaar op vakantie in Amerika. Het merk is Eddie Bauer, weet niet of ze het hier ook verkopen. Ik zag hem hangen en hij was maar $7 dus ik dacht die moet ik hebben, ongetwijfeld dat hij van pas gaat komen :D En inderdaad!