Snap

Naar de opvang en school

Het is weer dinsdag en mijn studentenleven gaat ook gewoon door, Maar ik zal je even vertellen hoe wij , ons voorbereiden,

Op maandagen ben ik altijd vrij en kies ik ervoor om iets te doen met Fianchelo. Gisteren zijn we naar Duinrell geweest. Het was een super leuke dag.We waren ongeveer 18:00 thuis en ik moest gelijk koken. Fianchelo moet doordeweeks om 20:00 naar bed. Eerder lukt niet want anders wordt hij helaas in de nacht wakker. Nou ik kan je vertellen dat hij toch wel wakker is geworden en 2 keer bij mijn bed stond. Dat alleen slapen in zijn kamer lukt ook niet echt. Maar dat vertel ik wel in een andere blog.. ... .... .. . . .

Vandaag om 6:30 ging mijn wekker. Even verzetten op 07:00 want ik kan mijn bed niet uit =((mijn kleine monster was aan het spoken). En ja hoor om 07:00 gaat mijn wekker weer! Ik spring eruit en loop naar de badkamer. Ondertussen roep ik Fian (want die was om 6:00 al wakker en kwam bij mij liggen, hij was natuurlijk weer bij mij in slaap gevallen) . Maar goed Fian staat op er rekt zich uit,kijkt een beetje om zich heen en blijft even voor zicht uit staren. Fian douchen ? ....... En ja hoor hij begint zicht uit te kleden. Yeahhh!! vandaag is er geen gevecht. Want normaliter zegt hij: Fian moe. Maar vandaag stap hij de douch in en begint te douchen. Ja mijn 2 jarige die kan heel veel zelf! Je geeft hem de douchkop en hij weet wat hij moet doen. Je geeft hem zijn tandenborstel en hij poetst zijn tanden(mama doet het daarna wel nog een keer maar het gaat om het idee) Na het douchen smeert hij zich helemaal in met vaseline en trekken we samen zijn kleren aan.Tijden het kammen van zijn haren geef ik hem een boterham en eet hij die stilletjes op.En dan is hij helemaal klaar voor de opvang. Ondertussen moet ik mezelf ook aankleden , maar dan krijg je die ongeduldige peuter in hem want we moeten weg! Nou snel aankleden en een pruim pakken voor onderweg want OHJA ik ben nog aan de dieet. Maar is strijd #1 want ik wil dat Fian loopt naar de opvang maar fian wil zitten in de kinderwagen. Waar is mijn grote jonge nou gebleven? maar ik kan hem toch overhalen om te lopen. Punt voor mama. Opvang in zicht en ja hoor Fian schreeuwt al : Opvangg! kennelijk doen ze goed werk want hij gaat er met pezier naar toe. Een knuffel, een kus en even uitzwaaien bij het raam en ik ga weer met een goed gevoel naar school. Ik kom wel pas om 8:45 aan omdat ik me wekker heb verzet. Maar geen probleem! ik ben moeder dus ik mag laat komen..

Dag 2 van mijn dieet

Ik speel niet helemaal volgens de regels.. maar dat maakt niet uit. Ik doe m'n best. Een pruim op in de ochtend , en na anderhalf uur een bakje kwark . Er staat een hele schema maar ik lus het allemaal niet dus ga ik af op mij eigen gezonde gevoel! De oefeningen daar hou ik me wel streng aan. 30 push-up.. Ik heb er al 20 gedaan en bereid me mentaal voor op de 10. 

Groetjes moeder van Fian

8 jaar geleden

Dankjewel meis!

8 jaar geleden

ZO leukk