Blog header image

Naamstickers voor in Babykamer of Kinderkamer.

Saaie muur in de kinderkamer of babykamer? Je vrolijkt een muur snel op met deze fantastische muurstickers met naam.

Saaie muur in de kinderkamer of babykamer?

Je vrolijkt een muur snel op met deze fantastische muurstickers met naam. Kies één van de 18 verschillende kleuren en upload de naam en/of geboortedatum, de muursticker met naam wordt dan speciaal voor jou gemaakt. Zo kun je een eenvoudige gekleurde muur in de babykamer opfleuren met een leuke muursticker!

De stickers zijn ook prima te gebruiken op meubels en andere gladde oppervlakten. Zo is een naamsticker ook erg leuk om op de deur te plakken van de kinderkamer. Op deze manier herkent iedereen direct het kamertje van de kleine dreumes.

Nog leuker zijn ze om te gebruiken in de speelhoek in de woonkamer. Heb je een ruimte speciaal gecreëerd voor de kinderen om te spelen in de woonkamer? Plak hun namen op de meubeltjes of op de muur om de boel op te vrolijken. Je kunt de kleur kiezen die perfect bij je eigen interieur past om zo een mooi geheel te creeën.

Ook zijn de stickers leuk te gebruiken op de ramen als Raamstickers Geboorte Op deze manier kun je op een originele manier de geboorte van een nieuwe baby aankondigen. Natuurlijk ook leuk om kersverse ouders mee te verassen als cadeau!