Snap
  • Kind
  • Gezond
  • post

Morgen voorlopige laatste vaccinatie

En ja hoor afgelopen week  kreeg  ik de brief al binnen dat me kleine grote meid morgen de voorlopige laatste vaccinatie krijgt bij het consultatiebureau.  De Dktp vaccinatie! Deze word gegeven wanneer een kindje ongeveer 3 jaar en 9 maand oud is. Aangezien Daylena in juni alweer 4 jaar word zat ik al op deze brief te wachten. Vaccinatiepapieren al in het groeiboekje gedaan ter voorbereiding voordat ik het vergeet want het zijn van die dingen die je snel vergeet. Ben benieuwd hoe ze dit keer er op reageert. Vorige keer stonden we zo weer buiten en had ze nergens last van en zat mij toen aan te kijken van mama is dit nou alles. Maar nu ook dat ik die brief binnen gekregen heb jeetje wat gaat de tijd toch snel. Kleine meisjes worden groot zegt men maar dat het zo snel gaat onvoorstelbaar. Dus morgen middag maar op het fietsje naar het consultatie bureau en hopen dat alles zoals voorheen gaat maar heb der vertrouwen in. Ze is een bikkel ! Denk dat ze morgen ook haar weer gaan meten en wegen aangezien de vorige keer dit vergeten is. Zal wel een groot verschil in zitten na de laatste keer dat we er geweest zijn.

11 jaar geleden

Mijn moeder zei altijd: het doet mij als moeder veel meer pijn om te zien dat je kindje een prik krijgt dan dat het kindje zelf last heeft van de prik. Nu weet ik dat dit helemaal klopt! Sterkte voor jullie beiden!