Snap
  • Kind
  • Mama
  • Gezond
  • dochter
  • moeder
  • geschopt

Moeder slaat peuter neer

Dit is echt gebeurd! Een mama heet haar peuter vastgelijmd en daarna neergeslagen... Naar het schijnt vond deze mama het iets te lang duren voordat haar kleine meid van 2 jaar zindelijk was. Na het zoveelste ongelukje is deze vrouw uit Amerika compleet doorgeslagen.

De vrouw heeft haar dochter met sterke lijm aan de muur vastgeplakt, nadat ze ze aan de voetjes naar de muur had gesleept. Vervolgens, ja echt gruwelijk, heeft ze haar dochtertje in haar maag geschopt en daarna nog meer te erge acties uitgevoerd.

Auw Auw, ik kan het bijna niet hier herhalen, maar het komt er op neer dat het meisje in benarde toestand in het ziekenhuis is beland, zonder huid op haar handjes en nog veel meer narigheid.

Zou dit nu een geval zijn geweest van paniekaanval van de moeder, die niet meer weet wat ze deed? Of zit hier echt een steek los bij deze dame? Wat denk jij?

 

 

9 jaar geleden

Wat afschuwelijk, afgrijselijk, arm kind!!! Ik mag hopen dat die vrouw opgesloten is en haar dochtertje in heel goede handen is bij een liefdevol gexin!!! Arm kind Bij die vrouw zit niet 1 steek los maar een heleboel

12 jaar geleden

Steriliseren heet dat Baarmoeder eruit halen Bah die mensen mogen inderdaad geen kinderen meer krijgen

12 jaar geleden

Sjit dit is gewoon ziek Zij is Psychisch niet toerekeningvatbaar om te zorgen voor een kind ziek wijf

12 jaar geleden

Gruwelijk!!!! Zo`n iemand moet opgeloten worden en er voor zorgen dat je nooit geen kindjes meer kan krijgen!!! Walgelijk gewoon!!! Kutwijf!