Snap
  • Kind

Modereportage van een 3-jarige

Mijn 3-jarige dochter verkleed zich in de meest hillarische outfits. (Heel grappig, behalve als je op het punt staat om weg te gaan)

Oké, mijn eerste blog ooit! 

Ik had bedacht dat mijn blog moest gaan over de verkleedpartijen van onze dochter: hillarisch en irritant tegelijkertijd! Het laatst vooral als je op het punt staat om weg te gaan en madame zich zojuist weer heeft ontkleed en slechts een onderbroek en bikinitop draagt. 'Nee schatje, zo kunnen we jouw broer niet van school halen'

Enfin, om een kort verhaal lang te maken: dit is onze dochter Ise. Een heerlijk vrolijk en eigenwijs kind met de extreme behoefte zich meerdere keren per dag om te kleden in de meest - hoe zal ik het noemen - creatieve outfits. Terwijl zij hierin door het huis vlijt (en als je niet oplet bij de buren aanbelt om met het buurjongetje te spelen) maak ik foto's voor de familie groepsapp en voorzie de outfits van commentaar. Ik werk immers in de kleding (Wibra, Red) dus hier en daar een vakterm erin laat het verhaal enigszins professioneel overkomen.

Het idee ontstond om deze sessies vast te leggen als naslagwerk voor later en deze eerste blog is de inleiding.

De outfits zijn altijd door Ise zelf gestyled, veelal zonder broek. Accessoires spelen een grote rol, denk aan armbanden, hoofdbanden, kroontjes en grote gekleurde brillen. Schoeisel is ook geen probleem voor deze Diva met een extreme voorkeur voor Rubber (regenlaarzen en crocs... iiieuwww!!! I know, maar echt wel handig op de camping!!!) Strepen, stippen en lieve bloemen dessins combineert zij moeiteloos met elkaar en daar waar een ander denkt 'less is more', daar pakt Ise nog even extra uit door een fel gekleurd item toe te voegen. 

Volgende week een complete outfit met tekst en uitleg. Laat je inspireren door deze creatieveling!