Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Mijn zoon: een attractie of gewoon erg leuk?

Een dagje op de Zaanse Schans pakte anders uit als dat we hadden verwacht.

Zaterdag 21 juni ging ik met mijn man en zoon naar de Zaanse Schans. Een stukje Nederland uit de 18de en 19de eeuw. Je kan hier zien hoe de Nederlanders woonden en werkten. Je wandelt daar door de wijk heen en kan de huisjes ook echt van binnen bekijken. Een leuke dagje uit voor kinderen!

Er liepen veel Spanjaarden en japanners rond die al erg geïnteresseerd naar onze zoon Joshua keken. Onze zoon is een echte pretletter en iedereen wordt dan ook op een grote glimlach getrakteerd. Dit vonden de mensen al geweldig. Na een tijdje moest ik naar het toilet en gingen mijn man en zoon op een bankje zitten. Wat ik zag toen ik terug kwam schetste mijn verbazing..... Om mijn man en mijn zoon stonden wel 10 mensen te lachen naar de kleine Joshua. Er werden zelfs foto's van hem gemaakt. haha. Zoiets heb ik echt nog nooit gezien. Joshua vond gelukkig de aandacht erg leuk en bleef maar lachen. Toen we weggingen werden we uitgezwaaid. Wie of wat was nu de attractie? Joshua of de Zaanse Schans? 

9 jaar geleden

Allebei voor de toeristen dan!

9 jaar geleden

Dat van die foto's vind ik wel een beetje vreemd, ik hou er niet van wanneer mensen mijn kinderen fotograferen zonder het te vragen, maar verder ken ik het wel. Mijn oudste zoon heeft ook zo'n heerlijke uitstraling waar mensen blij van worden.