Snap
  • Kind

Mijn peuter krijgt nog borstvoeding

Deze week is het de week van de borstvoeding.

Nog steeds drinkt Cato bij mij en ik ben er onwijs trots op! Vanaf het eerste moment ging het meteen goed en nog iedere dag vraagt ze erom en ik kan haar echt niet weigeren. Het is een momentje waar wij beide van genieten.

Ze komt voor het slapen, als ze wakker word, voor troost of voor een knuffelmomentje!

Ik had nooit gedacht dat dit zolang zou lukken!

Ik probeer het altijd een beetje te bedekken, maar aan een hele doek of sjaal ben ik nooit begonnen. We krijgen veel mooie reacties, maar soms ook wat gekke of nieuwsgierige.

Bijvoorbeeld hoelang ik het nog van plan ben.

Dat weet ik niet en we zien wel hoe het loopt.

Wat ik wel jammer vind is dat de maatschappij er soms vreemd op reageert en dat het nog steeds als iets raars of zelfs aanstootgevend gezien wordt.

Het zou mooi zijn als vrouwen elkaar supporten. Iedere moeder doet het op haar eigen manier, wat het beste is voor haar kindje en wat goed voelt. 

4 jaar geleden

Hier drinkt peuter van bijna 3 ook nog en ze is geloof ik niet van plan om er mee te stoppen. Ze drinkt 2 tot 3 keer per dag. Zelf vindt ik het ook wel een lekker rust moment. Wel jammer dat het niet meer als gewoon bevonden wordt . Maar ja we leven ook wel een beetje in een idiote wereld? Gewoon lekker van genieten, een en beetje zichtbaarheid betreft borstvoeding is alleen maar heel goed. Daar bewijs je stiekem ook weer heel veel vrouwen en dienst mee, al is het onbewust ??

4 jaar geleden

Mijn peuter krijgt alleen 's avonds voor het slapen gaan nog borstvoeding. Hij bouwt zelf heel langzaam af. Ik denk dat het einde al inzicht is, hij drinkt nog maar een paar slokjes en soms helemaal niet. Hij 'hangt er soms meer aan voor de gezelligheid, hahaha. Ik ga het wel missen, maar heb er ook vrede mee als hij stopt met ruim 2 jaar. Mooi dat het jullie nog steeds goed lukt! ?