Snap
  • Kind
  • angst
  • #zelfvertrouwen
  • #Bang
  • #nachtrust
  • monsters

Mijn kind is bang voor monsters

Wat kun je doen als jouw kind bang is voor monsters?

Mijn dochter Mia is afgelopen maand 6 jaar geworden en is een hele tijd bang geweest in het donker. Ze wilde dan dat het licht in de badkamer of gang aan bleef staan, of nog liever een nachtlampje in de kamer. Alleen dan kon ze lekker slapen. Als het licht uit stond dan was ze bang dat er een monster in de gang of ergens in de buurt zou zijn. En daarvoor heb ik nu de juiste oplossing: Anti-Monster Spray!

ANTI-MONSTER SPRAY

Ik vind dit echt een geweldig idee. Die angst voor monsters is natuurlijk helemaal niet nodig, maar als kind kun je geen onderscheid maken tussen werkelijkheid en fantasie. Wanneer jouw kind ongeveer drie jaar is gaat hij/zijn zijn fantasie gebruiken. Hij/zij verwerkt de prikkels om zich heen in verhalen en je ziet jouw kind dan ook regelmatig situaties naspelen. Helaas voor ons ouders wil zo’n fantasie ook nog wel eens op hol slaan. Je kind krijgt nachtmerries en ineens is je kind bang voor monsters onder zijn bed.

Als jouw kind bang is voor monsters kan dat aardig wat stressvolle avonden en slapeloze nachten bezorgen. Geen nood! Onze anti-monsterspray laat alle enge (denkbeeldige) monsters verdwijnen en tovert jouw nachtrust terug. Spray samen met je kind op al die plekken waar monsters zich kunnen verstoppen. Deze sprays zijn leuk verpakt, met veel plezier en fantasie gemaakt én ruiken heerlijk. Een echte must-have als jouw kind bang is voor monsters.

LEKKER RUIKEN

De spray is samengesteld uit water, parfum met patchouli en mandarijn. Patchouli olie zorgt voor een dromerige sfeer en heeft een kalmerende werking. Mandarijn olie brengt een speelse creativiteit naar boven die problemen lichter maken.

SLAAPLEKKER SPRAY & SUPERKRACHT SPRAY

Niet alleen is er een spray speciaal voor het wegjagen van enge monsters gemaakt, er is ook een spray zodat jouw kindje lekker gaat slapen en zelfs een spray die jouw kind ‘superkrachten’ geeft!

De superkrachten spray is ideaal voor kinderen die een beetje onzeker zijn en helpt kinderen aan net wat extra “power”. Deze spray zorgt ervoor dat je elke uitdaging vol zelfvertrouwen aan durft en aan kunt. Een spannende spreekbeurt, een moeilijke dag, deze spray zorgt voor een pufje zelfvertrouwen.

En waarom dan een slaaplekker spray? Deze spray helpt kinderen (en volwassenen) herkenning en ritme aan te brengen in het slaapritueel. Een vast spraymomentje geeft houvast en is een duidelijke aankondiging: het is tijd om te gaan slapen. De dromerige geur maakt het slaapritueel compleet. Tip: uitermate geschikt om nachtjes van huis makkelijker te maken, de herkenning en geur zorgt ervoor dat het voelt alsof je in je eigen bed ligt.

Ik vind dit echt een top ontdekking, ik weet zeker dat veel kindjes baat hebben bij het bestaan van deze sprays. Is jouw zoon of dochter wel eens bang voor monsters? Of kan jouw kind soms wel een beetje extra zelfvertrouwen gebruiken? Je shopt deze sprays nu in de webshop op mama-online.nl. Als je voor 17.00u een bestelling plaatst, wordt jouw pakketje vandaag nog verzonden!