Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

mijn engeltje is een duiveltje op de crèche

Ons dochtertje yana is thuis en in de omgeving altijd lief, rustig, zorgzaam en sociaal. Maar op de crèche precies aan het tegenovergestelde

Hallo allemaal,

Ons dochtertje gaat sinds 02-2014 naar de crèche,  in het begin was ze wat verlegen. Toen ze wat los kwam was het een lief kindje die met iedereen samen wou doen. Maar nu ze zich thuis voelt, slaat ze en duwt ze andere kindjes als ze dr zin niet krijgt. Ook spreekt ze de juffrouwen tegen. En pakt ze van iedereen alles af als het haar niet bevalt.

Dit allemaal terwijl ze thuis heel lief is en in de omgeving ook heel lief is tegen andere kindjes. Ze luistert goed en speelt altijd samen en kan met iedereen overweg.

Herkent iemand dit? Of weet iemand hoe ik hier verandering in kan brengen?

9 jaar geleden

Misschien is het idd de drukte, wij wonen in een wijk net veel kleine kinderen. Als ze met een groep samen spelen zie ik dit gedrag ook niet, maar dan ben ik en/of papa erbij.

9 jaar geleden

Er zitten 10 kindjes in de groep als ik het goed heb. Volgende week ga ik een ochtend mee kijken. Ben benieuwd.

9 jaar geleden

Ik herken het ook niet. Onze dochter is altijd heel lief en gehoorzaam en laat haar "ondeugende" kantines echt zien op de creche. Ze heeft zeker wel een dwarse kop af en toe maar laat die alleen thuis zien. Dat ze wel eens boos wordt is alleen thuis. Vervelend en idd. Misschien te druk en wil ze aandacht, ik weet niet hoe veel kindjes er op haar groep zitten. Onze kinderen gaan naar de crèches gastouder zodat zezowel leren omgaan en spelen. Met kinderen en leren de normen en waarden uiteen groep en bij de gastouder krijgen ze meer persoonlijke aandacht ik erg tevreden met de combinatie die we hebben.

9 jaar geleden

Hoi, wat vervelend om te lezen zeg. Ik heb hier geen ervaring mee. Is het misschien te druk op het kinderdagverblijf voor je dochtertje? Misschien vertoont ze vervelend gedrag op het kinderdagverblijf om op deze manier aandacht te vragen/krijgen van de leidsters. Omdat ze het thuis niet doet? Heel veel sterkte ermee!