Snap
  • Kind
  • trots
  • grappig
  • eigenwijs

Mijn Anne

Geboren op de exacte uitgerekende datum om 11.55 uur. Mijn Anne, waarvan de verloskundige zei dat ze grappig en eigewijs was.

Geboren op de exacte uitgerekende datum om 11.55 uur. Mijn Anne Mijn Anne, waarvan de verloskundige zei dat ze grappig en eigewijs was, al voor ze geboren was. Nu is ze 4, een echte kleuter, die denkt dat ze de hele wereld aan kan. Maar owee, als iets niet lukt. Ze verbaasd iedereen op straat door vriendelijk te groeten en te lachen. Om een praatje zit ze nooit verlegen en kletst vijf kwartier in een uur. En af en toe wil ze nog baby zijn en heerlijk op je schoot gewiegd worden. Als ze groot is wordt ze brandweerman, voetballer of politieagent. Het verandert met de dag, net als zijzelf. Ze wordt groot, maar haar babygordijnen mag ik niet weghalen. Onze Anne, onze trots, onze echte kleuter.

11 jaar geleden

Ja, inderdaad heel herkenbaar. En dan moet je eens om een hoekje staan luisteren als er een vriendje of vriendinnetje komt spelen. Dan word je gewoon 2 meter langer van trots over wat er allemaal wordt besproken. Zo wijs! Zo lief! Maar soms ook zo 'kattig'! Enorm van genieten want voordat je het weet zijn ze 16!

11 jaar geleden

Nu al heeeel herkenbaar. Maar een super gevoel geeft je dat!

11 jaar geleden

heerlijk van genieten

11 jaar geleden

Zooo herkenbaar! En wat leren ze supersnel en veel bij nu ze op school zitten he? Het is de meeste tijd echt genieten hier!