Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Men With Wheels groot succes!!

Op Vaderdag, 17 juni 2012, werd de allereerste Men With Wheels race ooit gehouden. Stoere vaders streden die dag met elkaar op een hindernisparcours om de ultieme “Man With Wheels” te worden. Het Ballorig parcours onder begeleiding van The Bootcampclub moest zo snel mogelijk worden afgelegd om kans te maken op deze felbegeerde titel en mooie prijzen. Omdat het gewone leven ook geen simpel parcours is, hebben de vaders ook tijdens de race enkele hindernissen moeten nemen. Natuurlijk doet een echte vader dit achter de kinderwagen. Easywalker stelde die dag kinderwagen beschikbaar, dus deelnemers hoefden niet met eigen kinderwagen te racen. Een goede vader zorgt ervoor dat zijn kind ten alle tijde over veilig arriveert. Daarom kregen papa's tijdens de race een surrogaat baby (Barbie) die ze ongedeerd van A naar B moesten vervoeren.

Scheveningen In Scheveningen was er 's morgens om 11.00 uur op het strand een extra race in samenwerking met televisieprogramma VI Oranje. Deelnemers maakten daar kans op een exclusieve VI Oranje uitvoering van een Easywalker kinderwagen. De beelden van de race waren dinsdag 19 juni op televisie te bewonderen in aflevering 16 van VI Oranje.

Hilbert Bredemeijer mag zich de "Man With Wheels"2012 van Scheveningen noemen en ging naar huis met een June Easywalker VI Oranje limited edition kinderwagen. Daarnaast maakten we nog 10 vaders blij met een gloednieuwe Easywalker kinderwagen.

Amsterdam De hele straat werd versierd met ballonnen en Mini Amsterdam leende een paar prachtige auto's en de letters van Iamsterdam om de straat af te zetten. De presentatie van het event was in handen van Paul van der Linden, hoofdredacteur van Society World magazine. Het parcours in Amsterdam werd uitgezet in samenwerking met Ballorig en Winkeliersvereniging Cornelis Schuytstraat.

Nadat Joris & Boris het parcours een keer hadden voorgedaan, gingen in groepen van 5 de vaders zeer fanatiek en vol enthousiasme van start. De ene papa legde het parcours met meer allure af dan de andere. Bij het banden wisselen kregen vaders stiekem hulp van hun kinderen en Joris & Boris. Voor de rest zorgden twee scheidsrechters van The Bootcamp Club ervoor dat de race eerlijk verliep. De winnaars van elke ronden namen het nog een keer tegen elkaar op in de finale ronde. Milton Hamel mocht zich uiteindelijk de "Man With Wheels" 2012 van Amsterdam noemen. Jeroen Zaag man en Max Becker eindigden op plaats 2 en 3.

Alle vaders gingen naar huis met een goed gevulde goodie bag en voor de nummers 1 t/m 3 waren er mooie prijzen, waar ook de moeders van kunnen meegenieten. Ook voor de kinderen was het een geslaagd evenement. Zij gingen blij naar huis met een mooie handtekening van Joris & Boris, Men With Wheels ballonnen en een vader om trots op te zijn.

www.menwithwheels.com www.facebook.com/MenWW www.twitter.com/MenWithWheels

11 jaar geleden

Whahahahaha wat leuk!!!! Zal er zeker heel leuk uitgezien hebben. Mannen rennend achter een buggy.