Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Megan zit nu al op ballet!

Afgelopen zomer heeft Megan voor het eerst kennis mogen maken met dansles. Ze ging tijdens de zomervakantie naar peuterdansles, deze les werd gegeven bij de strandtent waar we de hele zomer komen. Ze vond het helemaal geweldig maar het was voor papa & mama een beetje prijzig gezien een les van een uur €10,00 koste....maar goed ze deed het leuk dus dan doe je dat.

Na deze zomer raakte ze niet uitgepraat over dans les en ze vertelde iedereen dan ook dat ze op dansles ging. En dan moet je als ouders aan de bak om een dansschool te vinden die leuk is en ook nog eens betaalbaar en het liefst in de buurt omdat het geen optie is om met de auto te moeten.

We vonden een dansschool waar ze vanaf 4jr terecht kon en dat was even een tegenvaller. Toch maar een mailtje gewaagd en ze mocht een keer komen proberen. Ik benadruk nog een keer dat ze net 2mnd 3jaar is en dat ze echt wel te jong is, maar ze heel wijs is voor haar leeftijd. Ik mag niet bij de les aanwezig zijn en ik wacht 45min ongeduldig want ik ben echt heel nieuwsgierig hoe de les gegaan is.

De lerares, als ik Megan weer kom halen, is erg verbaast over hoe ze het gedaan heeft! Ze zegt:" Ze is wel heel jong maar ze doet zo haar best en luistert heel goed dat ik haar wel wil inschrijven voor de pre-Ballet lessen."

Het is natuurlijk weer een MEGA(n) trots moeder moment! Mijn dochter, die zelf vind dat ze al 4jr is, mag met 3jr en een beetje al op ballet les! En zoals jullie op de foto kunnen zien neemt ze het heel serieus :-D

Ze heeft nu 3 lessen gehad en menig moeder is jaloers op hoe ze het doet. Zowel fysiek als mentaal doet ze het beter als de kindjes die al 4 zijn geweest. Dat belooft wat voor de toekomst.....

11 jaar geleden

Ik moet even melden dat vorige week de lerares naar me toe kwam om te zeggen dat ze verbaast was hoe goed Megan mee kan komen met de les.....ze zegt dat ze het beter doet als sommige kinderen die ouder zijn en al langer op les zitten :-)

11 jaar geleden

Dank je! Vind het een beetje jammer dat ik deze foto niet groot kon plaatsen, want je kan het niet echt zien zo maar ze is echt zo serieus! Maandag waren we een beetje laat dus ik moest haar bijna letterlijk naar binnen gooien en ze ging heel vrolijk. Heel veel kinderen van deze leeftijd hebben daar moeite mee maar Megan niet hoor :D

11 jaar geleden

wat lief! (leuke foto ook!)

11 jaar geleden

Ik zou ook zeker trots zijn!!!