Snap
  • Kind
  • mama
  • kinderen
  • vakantie
  • Vliegen
  • #inpakken
  • met

“Mama, zijn we er al?”

#opvakantie met 2 ukkies! Inclusief een handige inpaklijst!

YAY. Wij gaan eind mei lekker twee weekjes met zijn vieren naar de Turkse zon! Ik heb er nu al onwijs veel zin in maar kijk er ergens ook wel een beetje tegenop. Ik vind het stiekem best spannend om met twee kleine koters zo ver van huis te zijn en te vliegen.

Toen Ivy 8 maanden was zijn we ook naar Turkije geweest maar dan met mijn schoonfamilie. Toch extra handen die zo af en toe bést heel erg makkelijk waren. En moet je nagaan dat we er toen ‘maar’ 1 hadden. Nu gaan we voor het eerst met zijn vieren als écht gezinnetje.

Lux wordt volgende week 1 en zit letterlijk geen 2 seconde stil dus ik houd mijn hartje vast over hoe dat gaat in het vliegtuig. Gelukkig hebben we onwijs gunstige vliegtijden en stijgen we op als hij normaal gesproken zijn schoonheidsslaapje doet. Dus fles erin en hij gaat gewoon slapen, denk ik, hoop ik. Ik praat mezelf dat maar gewoon aan! Over Ivy maak ik mezelf niet zo druk.. iPad aan, snoepje mee en dan komt ze vast en zeker die 4 uurtjes vliegen wel door! We hebben overigens ook een leuk kadotje van VTech mee die hopelijk afleiding bied! 

Hebben jullie echte musthaves die een reis en vakantie met 2 kleine koters gemakkelijker en comfortabeler maken? En nog reistips of echte ‘niet vergeten mee te nemen’ spullen? Laat het mij dan weten want deze stresskip is er gewoon nu al mee bezig.

Ik maakte voor onze eigen blog al een handige inpak lijst en ben dan ook benieuwd of jullie nog aanvulling hiervoor hebben.

LINK: http://www.perfnotsoperf.nl/2019/03/27/we-gaan-op-vakantie-en-nemen-mee/

Let me know! ??

Gaan jullie ook op vakantie dit jaar? En zo ja waar naartoe?

XO Anne

5 jaar geleden

Ons zoontje is nu 2 en wij doen tot nu toe alleen maar auto vakanties in Nederland België of Duitsland. Er ging 1 jaar geleden meer mee dan nu hij 2 was. Vliegen met een baby dus geen ervaring( lijkt mij niet zo fijn voor de baby, oren dichtploppen/pijn en het niet kunnen aangeven)

5 jaar geleden

Wij zijn met ons zoontje toen hij nog net geen 2 was naar Bali geweest en afgelopen februari naar Thailand. Hij wordt aankomende zaterdag 4.. Waar wij het meest aan hebben gehad... ipad met goede koptelefoon en een draagzak, beiden handen vrij en scheelt buggy mee sjouwen. Daarnaast goede luiers voor in de nacht, ter plaatse op Bali kochten we luiers voor overdag. Kleding mee die je niet echt meer aantrekt, even wassen in hotel en met briefje achter laten voor housekeeping of charity. Scheelt enorm veel was bij terugkomst ?. Verder hadden we nu doordat hij een eigen stoel had een opblaaskussen mee zodat je van de stoel een bedje kunt maken, ideaal en zonder lucht de grootte van een lunchtrommel dus makkelijk mee te nemen. Nog wat kleine cadeautjes voor onderweg om te belonen dat ze zo lief zijn, moeyen ze dat wel zijn natuurlijk ?. Geniet van jullie vakantie!

5 jaar geleden

Als de kinderen een eigen stoel hebben in het vliegtuig een autostoel mee, vonden wij ideaal (vooral die 5 puntsgordel ;-)) - Reserve kleren voor iedeeren in de bus na het vliegtuig vrienden van ons hadden van alles voorbereid voor tijdens de vlucht maar toen in het stukje met her taxi busje naar het hotel spuugde 1 van de kids alles onder (inclusief de kleren van mama) - op de luchthaven ze flink laten lopen en sjouwen zodat ze moe zijn en niet al 2 uur in de buggy achter de rug hebben. Maar vooral geniet van jullie vakantie !

5 jaar geleden

Vroeger, toen ik nog zonder kinderen op vakantie ging vulde ik de avond voor we vertrokken onze ieniemienie auto met een tentje twee slaapzakken, wat kleren en een kurketrekker. Meer was destijds niet nodig, we waren jong. Enorme afstanden reden we, in één ruk. We stopten alleen om te tanken. Op de camping kozen we een plek ver weg van de stinkplee en de receptie. De tent werd opgezet, we donderde de slaapzakken naar binnen en trokken een fles wijn open. De vakantie kon beginnen. Inmiddels gaat vakantie vieren een beetje anders. Onze ieniemienie auto is inmiddels ingeruild voor de meest sexloze auto onder de wat ruigere vaders en moeders in de luier periode. Gevuld met 6.5 kind en 3 kuub aan luiers, speelgoed, bedjes, kleding en een kinderwagen vertrekken we richting ons vakantiehuis. Waar we een stuk minder slapen, een stuk minder boekjes lezen en een heel stuk minder drinken. Soms kan ik zo verlangen naar vroeger......