Snap
  • Kind

Mag ik de tijd even stil zetten?

Mag ik even de tijd stil zetten om extra lang van dit moment te genieten? Hier word ik gelukkig van.

Terwijl ik de jongste zijn fruithapje geeft, gaat de oudste intens op in haar spel. Maakt thee, kookt in de pannetjes, sleept met haar poppenvriendjes. Ondertussen heeft ze het speelkleed te pakken en legt het op de grond. Mama baby spelen. Ze heeft het klaargelegd voor haar broertje.

Na het eten leg ik de kleine man op het kleed waar hij vrolijk begint te kraaien en speelt met de rammelaar. De oudste sleept haar speelgoed ook op het kleed zodat ze samen kunnen spelen. Alleen gaat dat nog niet echt, want haar broertje is echt nog veel te klein. Samen liggen ze daar op het kleed. Hij te kraaien en zij doet hem na. Ze knuffelt hem, geeft hem kusjes. Och en nu wil ik heel even de tijd stil zetten en extra genieten van dit mooie moment. Wat is ze toch gek op hem. Maar hij ook op haar. Ze reageren op elkaar en hebben dikke pret.

Het maakt me ook nieuwsgierig. Hoe zal dit stel zich over een paar jaar ontwikkelen? Blijven het dikke maatjes? We gaan het zien, maar geniet nu nog maar even extra van dit moment. 

7 jaar geleden

Zeker weten. Ik moest ook echt even slikken. Trots, liefde en bergen geluk!

7 jaar geleden

Heerlijk he mama. Geniet er goed van want de tijd gaat zo ontzettend snel. Kan er soms ook zo emo van worden - heb er deze week nog een blog over geschreven, dus snap helemaal hoe je je voelt. Soms wil je de tijd echt even op pauze zetten.