Snap
  • Kind
  • toys
  • mamaplaatscollab
  • fisherprice
  • Linkimals

Linkimals Koala!

De meisjes gaan al enkele weken naar school en hoe erg ik dacht dat dit het zwaarst voor de meisjes zou zijn, zo erg zat ik ernaast! Diegene die het meeste moet wennen aan de nieuwe situatie is Nevan. Zijn vriendinnetjes zijn ineens hele dagen naar school. Hij heeft niemand meer om mee te spelen, om te irriteren en om mee te stoeien…

Hij staart ook gerust de hele dag naar de deur, kijkt oude filmpjes van de meisjes en roept telkens hun naam. Ik vind het zo aandoenlijk, maar ook best wel sneu. Spelen met de Linkimals kunnen zijn zusjes ook altijd zo leuk met hem. Gelukkig kan Nevan ook heel lang zelf spelen met de Linkimals en zijn zij zijn vriendjes als zijn zusjes op school zitten. De nieuwe koala sleept hij mee naar de ballenbak, van de glijbaan af en vooral heel vaak naar mij toe zodat ik met hem kan spelen. 

De knopjes, muziekjes en kleurtjes vervelen nooit. Hij weet ook al zelf de knopjes te vinden om alle Linkimals aan te zetten en vindt het heerlijk als alle diertjes tegelijk gaan zingen! Ik vind het onwijs leuk dat de Linkimals nu uitgebreid zijn met de koala, Nevan speelt namelijk al vanaf januari dagelijks met deze diertjes! (Onze vorige blog over deze diertjes vind je hier.) Gelukkig zijn de Linkimals heel stevig en kunnen ze heel veel hebben, want met Nevan maken ze heel wat mee. Ze zijn al in bad gedaan, gaan mee van de glijbaan, glijden soms uit van de trap. Nevan blijft ze meeslepen! Het enige wat ze af en toe nodig hebben is nieuwe batterijen.

Snap

Gelukkig zijn de Linkimals heel stevig en kunnen ze heel veel hebben, want met Nevan maken ze heel wat mee.

Nu we weer richting de feestdagen gaan is het ook een onwijs leuke cadeautip. Cadeaus voor jongens en dan vooral in de leeftijd 0-3 vond ik onwijs lastig. Dat probleem hebben we dit jaar niet meer dus met mijn tip van Flip.

Hebben jullie toevallig de Linkimals al in huis? Dan hoor ik graag jullie ervaringen hiermee.

Snap
3 jaar geleden

Kijk hem is blij zijn dan 😍

3 jaar geleden

Omggg wat is dit voor iets leuks? 😍😱

3 jaar geleden

Hier staat de luiaard op Mias zijn lijstje.. althans Ezra heeft lijstjes gemaakt voor allebei😂