Snap

Lieve Tristan...

Lieve Tristan, Nog een paar nachtjes slapen en dan ben jij alweer 4 jaar Je bent een lief mannetje met een hartje van goud!

Lieve Tristan,

Nog een paar nachtjes slapen en dan ben jij alweer 4 jaar oud! Je bent een lief mannetje met een hartje van goud! Mama is zo ontzettend trots op jou kleine man. Maar ook de peuterstreken, daar kun jij (helemaal de laatste tijd) wat van.

Een mijlpaal is het, want nu ben je nog een peuter, Maar straks wordt jij een kleuter!!! Je gaat dan naar de bassischool en oh wat ben je dan ineens een groot kind. Ik ben zoooooo benieuwd wat je ervan vind!

We zijn al eens wezen kijken. Of het jou wat zou lijken. Maar dat zit volgens mij wel goed. En ik denk dat je het daar heel erg goed doet.

Jij bent mijn eerste kind. Iets wat ik natuurlijk heel bijzonder vind. Jij hebt van mij een mama gemaakt. En als ik daar aan denk, is het iets wat mij nog steeds raakt.

De liefde voor je kind is zo ontzettend speciaal. Een stukje zorgen waar ik enorm veel liefde uit haal! Het eerste stukje van los laten is nu bijna gekomen. En daarbij ziet mama natuurlijk wel wat bomen.

Maar lieve schat dit komt helemaal goed! En ik weet zeker dat jij het op school heel goed doet! Mama zal jou met veel liefde halen en brengen. En mij in het hele schoolgebeuren mengen.

Lieverd, voor een heel klein stukje laat ik je nu gaan. En zal ik iets meer op de achtergrond gaan staan. Toch blijf ik je voor altijd mijn liefde geven. Voor altijd, de rest van mijn leven.

Lieve Tristan, ik hou van jou!!!  

Dikke kus van mama!!!

11 jaar geleden

wauw wat lief.