Snap
  • Kind

Lieve Hayden, love you.

Mijn ventje, mijn alles, mijn leven. Mama houdt zoveel van jou!! Lots of love, mommy.

Hoi!
Nou, eigenlijk kwam ik per toeval op deze site.. even rondneuzen, wel zo makkelijk; en laten we eens gek doen, dacht ik zo, ik maak een profiel aan. Geen idee wat me te wachten staat maar ook ik ben een mama! Al 6 jaar om precies te zijn... van een prachtig lief zoontje; Hayden Cornelia Wilhelmus; maar zeg maar alsjeblieft gewoon Hayden. (uitspreken als Heejden) Hayden is een échte kleuter van 6 jaar.. speelt alleen buiten, maakt mama soms de kop gek maar och, wat hou ik toch veel van dat ventje!! Hoe druk hij soms ook is, hoe vervelend dat miemelstemmetje soms van hem is, wat hou ik van dat joch! Zijn lach, zijn grapjes, zijn hele doen en laten, ik GENIET er van!! Zelfs als die dondersteen op de trap verstopt zit en keihard 'BOE!!!' roept zodra ik van de wc af kom... Lieve schat van mama, ik hou heel erg veel van je! Liefs, mama.

8 jaar geleden

welkom! Lief begin! Kom maar op mat de avonturen van Hayden ;)