Snap
  • Kind
  • mamaplaatscollab
  • littletikes
  • passthefridge
  • firstappliance

Liam en Novi testen de koelkast van Little Tikes uit

In samenwerking met Little Tikes en Mamaplaats mochten Liam en Novi de nieuwste koelkast van Little Tikes testen. Een groot pakket werd geleverd, maar ik dacht wel even, is dit de Little Tikes koelkast huh? Ik had een grotere koelkast verwacht. Wat blijkt, je moet het nog in elkaar zetten, maar dat was echt een makkie. Het fijne is dat je geen schroeven en schroevendraaier ervoor nodig hebt! Ideaal! Echter wilde ik dit wel op mijn gemakje doen, zonder de kids erbij, want die zijn dan echt ongeduldig, de hele tijd hoor ik dan mamaaa? Is het al klaarrr? Ook al zien ze dat het nog niet af is. Really?... Dus heb ik de koelkast in de avond terwijl ze sliepen in elkaar gezet. Alle bijbehorende accessoires zoals de melkpak, sinaasappel en ijsje heb ik erin gedaan. De koelkast maakt geluid, dus dat heb ik ook meteen getest. Dat klonk in de avond best hard, maar het was dan ook muisstil in huis hihi.

Snap

De volgende dag mochten Liam en Novi met de koelkast spelen. Zodra ze de koelkast zagen staan in de speelkamer renden ze er naartoe en hadden ze nergens anders meer oog voor. Met hun pretoogjes en ook wel serieuze blikken waren ze druk ermee in de weer. Ik had het geluid nog niet aangedaan, maar toen ik dat aan deed werden ze nog blijer en enthousiaster. En het geluid vond ik toen echt meevallen. Het is hierdoor zo veel leuker voor ze, maakt het toch net wat echter. De deurtjes en lade gingen wel 100x open en dicht.

Ik had eventjes geen kind aan ze, wel eventjes want dat veranderde wel op een gegeven moment, niet omdat ze het niet meer leuk vonden. Maar ze gingen ruzie maken om de ijsblokjesdispenser... Ja echt deze koelkast heeft een ijsblokjesdispenser, dat ook geluid maakt, alsof er echte ijsblokjes uitkomen. Dat vonden ze helemaal geweldig!! Daarvoor moest de deur ook steeds open en dicht, ijsblokjes vullen, deur dicht en beker vullen maar! Af en toe dus wel ruzie, maar dat was wel te verwachten. Maar ze spelen er ook heel lief samen mee en ik moest uiteindelijk ook meedoen.

Als het donker is vinden ze de koelkast nog een tikkeltje leuker, want als je de deuren open maakt gaan er lampjes branden en dat zie je in het donker beter.

Er zitten veel accessoires bij, maar ook genoeg ruimte voor extra spulletjes.

Snap

De koelkast is hier echt een hit, elke dag spelen ze er wel even mee, maar dat had ik eigenlijk ook wel verwacht. Liam en Novi vinden het erg leuk om te doen alsof. Er zitten veel accessoires bij, maar ook genoeg ruimte voor extra spulletjes. Op een aantal foto’s hebben Liam en Novi dus ook speelgoed wat we al hadden erbij gedaan. Het is een compacte koelkast die je gemakkelijk kan verplaatsen en op kan bergen. Zo is de koelkast al een aantal keer van kamers geswitched en ook gebruikt in combinatie met de speelkeuken van Novi.

Via mijn instagram profiel kan je een Little Tikes koelkast winnen. Winactie loopt t/m 22 november 2020

3 jaar geleden

Ahhh super leuk geworden zeg!!😍

3 jaar geleden

Ahh wat leuk! 😍

3 jaar geleden

Super leuk het filmpje! 🤩

3 jaar geleden

Mijn zoon heet ook Liam haha, wat een mooie foos maak je toch altijd!