Snap

Leven in drie foto's?

Je leven in drie foto's, wat een uitdaging zeg! Die ga ik natuurlijk heeeel graag aan. Ik ben namelijk echt van de foto blogs!! <3

Dit is gewoon een marteling!!

Bijna een ONMOGELIJKE opdracht voor mij! Met een moeder+haar vriend die bij beide ster fotograven zijn! Zelf maak ik per dag ook zo'n 30 foto's, gewoon omdat ik ervan houd. Dus maar 3 foto's te mogen gebruiken is bijna marteling, haha!! Maar toch ga ik het doen, en ik houd me aan het aantal! 

Foto 1: Ik en mijn broertje

Deze foto staat echt al duizend jaar op mijn telefoon en nog nooit gebruikt! Deze foto is gemaakt door mijn moeder in onze oude optrekje, "de flat". Mijn vader en moeder gescheiden toen ik ongeveer 3 jaar oud was, ik  en mijn broertje hebben daar nooit iets van onthouden of echt van meegekregen, op die leeftijd dan. Op de flat woonde we dan ook met zijn 3tjes. Mijn hele (zorgeloze) kindertijd ligt daar. 

We speelde "restaurandje" op het balkon dat aan mijn kamer lag, mijn moeder was dan onze budler en had zelfs en menukaart voor ons gemaakt, haha! We hadden daar verjaardags partijtjes, we danste voor de sterio instalatie op de spice girls, naja ik dan :). Met pasen stond er "opeens" een grote chocolade paashaas op de eettafel bij de lunch en mama maakte altijd "kaasharingen", dat klinkt goor, maar is gewoon een plakje kaas die ze in een vis vorm sneed :) 

I LOVE this picture.

Foto 2: Mijn vriendje en ik

Mijn vriend is opsessed met bbqen. Bbqen in de winter vind hij zelfs leuker als in de zomer, wat een mafkees.. Dit was wel van de zomer, bij mijn moeder thuis (inmiddels allang niet meer op de flat wonend!). Het was super lekker weer en opeens.. PATSSS, BOEEEMMM, stord regen!! Maar dat hielt Meneer BBQ King niet tegen om lekker door te grillen. He saved the evening. Maar hij is in nog veel meer dingen held hoor! Hij is een Papa held. :) een kei harde werker en een super lief vriendje. 

I Love youuu!!

Foto 3: Last but not least THE KIDS!

Wat was het vreselijk moeilijk om tussen die miljoenen foto's te kiezen!!! Het deed pijn aan mijn hart. Ik dacht nog even: Maak een foto collage van deze 4 foto's, dan word het toch soort van 1 foto!! Maar Nee!! Ik hielt me in en koos voor deze lieve foto van de kids.

We waren afgelopen zomer op stap met de kids en een stel vrienden. We waren bij de Spiegelplas in Nederhorst den Berg. Wat is het hier prachtig.. Het water hier is zo helder dat het lijkt of je op vakantie bent. We zijn hier zomers graag met zijn alle en nu gaan de kids lekker mee. 

Op deze foto was de dag bijna ten einde. We zaten hiet om een klein vuurje heen, snackjes te eten. Meneer waakte over zijn zusje en at krentjes. Beide lekker warm onder dekentjes. Wat was dit een PRACHTIGE dag!!

I love you both, to the moon and back!

XXX 

Aaaaahh! Ik mag nog een foto kiezen voor de "voorpagina" jaaaaa!! (kunnen jullie toch nog een beetje omgeving zien die hoord bij foto 3!!) Ik vond deze "challange" echt super leuk!!!

7 jaar geleden

Ja het was een goede uitdaging zeg poehh!! Ik heb jouwe gezien idd!! Ook super mooi!

7 jaar geleden

Ja, voor jou extra moeilijk met al die gave professionele foto's! En dan zie je toch maar weer dat twee van de drie foto's die je hier plaatst, lekker onprofessioneel zijn. Haha. De mooiste foto's maak je zelf! Voor een buitenstaander misschien minder mooi. Voor een geoefend oog misschien niet perfect. Maar voor jezelf.... Mega bijzonder! Ik heb trouwens ook meegedaan met de Tag.

7 jaar geleden

Heel leuk! Leuke foto's ook! Wij hebben ook iets met bbq-en. Toen we net bij elkaar waren deden we dit altijd buiten op een plekje waar het dus eigenlijk niet mocht, maar hierdoor is het wel speiaal voor ons :)

7 jaar geleden

Ik heb er ook weinig (digitaal) zo mooi als de eerste hoor, jeugdfoto's. Mijn vader heeft deze een keer ingescaned :). Op latere leeftijd hebben we natuurlijk wel last gehad van de scheiding, tot mijn 19e aan toe.. Maar dat is een ander verhaal. Leuk als je deze ook doet! Ik heb hem ook overgenomen van een andere blog eerder vandaag ;)