Snap
  • Kind

Leuke uitstapjes met je peuter?

Zwemmen, dierentuin, speeltuin, daar zijn we allemaal al geweest. Wat zijn nou nog meer leuke uitstapjes om met onze bijna peuter te doen?

Ken je dat? Je wil niet de hele dag maar binnen zitten met je kleine. En dat wandelingetje naar de speeltuin of de winkel wordt nu toch ook wel erg afgezaagd. Door de stad struinen en shoppen lijkt mama vooral leuker te vinden dan Quinn. Op een gegeven moment duurt het haar te lang en wil ze uit die buggy. 

Burgers Zoo

We hebben een abonnement op Burgers Zoo. Wat een goede en leuke investering. Quinn geniet volop als we gaan. Het wordt steeds leuker nu ze ook zelf begint rond te stappen daar en vooral veel meer begint te kletsen. We gaan voor iets meer dan twee uurtjes even op en neer, ideaal met zo'n abonnement! Zeker als het straks nog mooier weer wordt en kleine broer mag dan in de draagzak ook mee. Kijk er nu al helemaal naar uit! 

Uitstapjes

Toch vind ik het verder soms wel lastig om leuke uitstapjes te bedenken. Af en toe gaan we eens zwemmen. We wandelen eens naar de speeltuin, de winkel of de kinderboerderij. Quinn vindt het allemaal leuk en ik vind het vooral heerlijk om haar dan te zien genieten.  Het wordt allemaal alleen zo gewoon om te doen. Ik ga straks lekker m'n verlof in en zou graag nog even alle tijd aan Quinn en leuke dingen besteden. Mijn inspiratie is alleen een beetje ver te zoeken. 

Wie heeft er nog tips voor leuke uitstapjes, groot of klein. Waar geniet jouw peuter van om te doen? Kom maar op met de ideeën! 

8 jaar geleden

lekker naar het strand of iets van sealife. Ook heel interessant voor zo'n kleintje, al die rondzwemmende wezens!

8 jaar geleden

Misschien kun je deze vraag Googlen? Je hebt namelijk websites met allerlei leuke uitjes in jouw omgeving. Van pannenkoeken eten tot gewoon een heerlijke wandeling in de omgeving.. Of lekker thuisblijven (kun je ook pannenkoeken bakken of gebakjes versieren) en samen knutselen of vingerverven. Kinderen zijn vaak zelf snel tevreden alleen vinden ouders het al gauw saai worden (dat is bij mij het geval tenminste) ;) succes en geniet ervan!

8 jaar geleden

Ga eens kijken in een koeienstal. Wandelen in het bos. Picknicken met kleed en mand. Allemaal dingen die niks kosten en toch door een kind als een groot uitstapje gezien worden. En hopelijk geniet je ook wel eens van een dagje thuis lekker aanrommelen? Koekjes bakken, filmpjes kijken....