Snap

Leren met LEGO Technic van Blijfwijs.nl

​Op Blijfwijs.nl vind je educatief speelgoed voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Sinds kort kun je ook bij Blijfwijs.nl terecht voor LEGO Technic.

LEGO Technic verschilt van de 'gewone' Lego door de onderdeeltjes die je bouwwerk echt laten bewegen. Een bouwwerk van technisch Lego heeft bijvoorbeeld echt draaiende assen waardoor de wielen draaien als je aan het stuur draait.

Nieuw van technisch Lego is het pull back systeem. Dat houdt in dat als je je gemaakte auto naar achteren trekt, het vanzelf naar voren schiet. Autootjes voor jonge kinderen hebben dit systeem ook maar bij technisch Lego leert je kind dit zelf in elkaar te zetten!

Kinderen ontwikkelen door het werken met Lego hun fijne motoriek, ruimtelijk inzicht, doorzettingsvermogen, concentratie én met Technisch Lego leren ze ook technisch inzicht. Hoe werkt dat nou, zo'n as? Wanneer kinderen zonder opdrachtenboekje werken ontwikkelen ze hun fantasie en inzicht in wat kan en niet kan.

Momenteel zijn we druk bezig alle doosjes van Lego technic in de shop te plaatsen. Heb je een doosje in gedachten maar zie je 'm nog niet op de website staan? Mail je wens gerust naar info@blijfwijs.nl

Op Blijfwijs.nl vind je ook meer technisch speelgoed en spellen voor rekenen, taal, sociaal emotioneel en veel meer! Wij leveren zowel aan proffesionals zoals scholen, remedial teachers, logopedisten als aan particulieren.

9 jaar geleden

Hoi Malinili, bedankt voor je enthousiast bericht!

9 jaar geleden

Interessant speelgoed en ook een mooie website! 'k Ben toch weer wat materialen tegengekomen die ik nog niet ken.