Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Lente Perikelen -> Picknick Time!!

Ja hoor eindelijk! Het zonnetje! Wat hebben we daar lang op moeten wachten.... Vandaag dan ook maar meteen eens lekker gaan wandelen in een attractiepark in de buurt. Lekker genoten van het zonnetje en zelfs de jassen konden in de middag uit omdat we het warm hadden.

Morgen hebben we een picknick gepland. In het bos bij ons in de buurt hebben ze een fijn grasveld waar we lekker kunnen gaan picknicken. Natuurlijk gaat er ook een bal mee zodat er ook gespeeld kan worden. Dus morgen boterhammetjes maken, een kan ranja en bekers mee, een kleed om op te zitten en dan heerlijk genieten van de zon en een kleine meid die helemaal gek is op buiten spelen.

Natuurlijk met dit mooie weer staat er morgen ook op de planning om de ramen maar weer eens een poets beurt te geven. Dit is de hele winter niet gebeurt en als dan de zon schijnt willen we hem toch ook wel binnen hebben! Dus morgen na het dutje kan ik samen met mijn allergrootste hulpje aan de gang om de ramen te doen. Daarna weer lekker genieten van de ZON! EINDELIJK! Bye Bye sneeuw we willen jou niet meer zien, tot in de winter ;-)

Jullie ook allemaal genieten van dit weer! Have Fun!

10 jaar geleden

Ja en als het dan weer fris word dan hebben we het ook direct weer zo koud :-(

10 jaar geleden

Helaas wel, daarom er nu maar extra van genieten en wat een geluk dat dit mooie weer nu net tijdens mijn vrije dagen hihi

10 jaar geleden

Even heeeeel erg genieten...volgende week wordt het weer fris. Enne...wat een schattige foto!

10 jaar geleden

Veel plezier morgen met de Picknick....en van mij mag de sneeuw ook niet meer terug komen hoor ;-)