Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Lekker spelen in het buurthuis

Een stukje over spelen in het buurhuis, leuk om heen te gaan, leuk om andere mama's te leren kennen

Op de dinsdag en woensdag ga ik in de ochtend meestal naar het buurthuis toe, daar kunnen de kinderen lekker spelen van half 10 tot ongeveer half 12.

Het kost 1 euro en de mama's mogen relaxen. MIjn dochter heeft het altijd erg naar haar zin en als we naar huis gaan slaapt ze heerlijk ! Ik vind het echt leuk dat er dit soort iniatieven bestaan, zodat je iets leuks met je kind kan doen, zeker ook als je een niet al te groot budget hebt. Bij het begin deden ze nog niet veel bij de ene buurthuis, maar vandaag hebben ze een beetje geknutseld, wat erg leuk was en bij het andere buurthuis hebben ze lekker geverfd en natuurlijk gaat deze mama alles mooi bewaren voor later! Binnenkort hebben ze ook een workshop, wat via het consultatie bureau gaat, dat lijkt me ook erg interessant! MIjn dochter is gek op de glijbaan daar!  Het is ook leuk voor mijn dochter om andere kinderen te leren kennen en voor mij om andere mama's te leren kennen. 

Vind het jammer dat ik morgen helaas niet kan, maar kijk alweer uit naar volgende week!