Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Lekker met de meiden naar het strand

Het was afgelopen zondag zulk lekker weer, het zonnetje scheen en we waren tot de conclusie gekomen dat Suzannah nog nooit in de winter op het strand was geweest.

Erg eigenlijk als je weet dat we op steenworp, letterlijk als ik een steen gooi haal ik het strand, afstand van het strand wonen..

Dus we hebben de meiden heel warm aangekleed en op naar het strand. Megan was door het dolle heen.......echt te schattig! Ze stort zich op de schelpen en elke sec. vind ze een nieuwe die nog mooier is als de vorige smelt Ze gaat als een jonge hond een kuilgraven en als we willen doorlopen word ze heel boos......hahaha

Ook Suzannah vind het leuk al weet ze niet zo goed wat ze er mee aan moet. De eerste paar minuten staat ze op een plek te kijken hoe gek haar grote zus aan het doen is. Megan blijft onafgeproken roepen: "Suuzz kom ook feeën! Suuzzz kom nou!"

Na 20min besluit Suzannah dat het voldoende is en staat met haar handjes omhoog bij haar papa te piepen om opgetild te worden :-D

We gaan dit zeker vaker doen, al was het wel veel te koud voor Suzannah. Dat is dan wel weer jammer maar daar vinden we wel wat op. Ze had nu een maillot aan met daarover een spijkerbroek met fleece voering en dat gaan we vervangen voor een maillot en skibroek en dan heeft ze het vast niet koud meer. We kunnen het Megan niet ontzeggen omdat haar kleine zusje zo'n enorme kou kleun is.

Vannacht is er een heel pak sneeuw gevallen dus vanmiddag gaan we met de slee naar het strand :D Ik heb er nu al zin in.

Is er bij jullie ook sneeuw gevallen?

(uitleg foto: Zwarte vlek: Megan, roze vlek: Suzannah)

11 jaar geleden

We hebben ook een sneeuwpak voor haar hoor maar ik denk niet dat ze daar wel warm in gebleven was......De voetenzak op haar buggy is echt super dik en zelfs daarin met alles wat ze aan had bleef ze niet warm. Ze was vannavond heel erg moe en dan word ze gewoon blauw omdat ze zich niet warm kan houden. We hebben haar slaapzak op de verwarming gehad en haar pyjama voor ze die aan kreeg en toen was ze nog koud. dus maar een warme beer gemaakt (gelbeer) die knuffelde ze en daardoor viel ze snel in slaap. En het is hier in huis echt niet koud. Hopelijk vinden ze iets waar ze wat mee kunnen doen.

11 jaar geleden

Hier heel veel sneeuw! Mijn meisje is normaal een enorme koukleum, maar dit vond ze toch wel heel gaaf :-)

11 jaar geleden

je hebt ook van die sneeuwpakken die lekker dik zijn. Heb er zelf eentje liggen die nog te groot is maar daar zie je eigenlijk alleen een klein stukje gezicht (ogen neus mond wangen). misschien dat die voor Suzannah met dit weer lekker warm zitten voor buiten?

11 jaar geleden

Hier geen sneeuw... en daar ben ik ook niet rouwig om. ;) Vind er namelijk geen bal aan. Het strand daarintegen vind ik fantastisch!! Helaas hier geen strand in de buurt en daarom gaan wij in mei naar één van de eilanden . Heerlijk wandelen op het strand.