Snap
  • Kind
  • Gezond

Lekker koekje eten bij papa

Gezellig met oma en opa lunchen op papa's werk. Ging al snel van verlegen naar lamlendig... oh wat ben ik toch een domme moeder.

Het is alsof ik alleen berichten schrijf wanneer het niet goed gaat met mijn meisje. En dat is eigenlijk ook zo. Afgekropen zondag ging is met de moeder van mijn partner en haar man lunchen bij papa, de vader van mijn dochter. We bestelden koffie, thee en een appelsapje. 

Uiteraard wilde Lola het koekje opeten. Die kreeg je van oma en onderweg peuterde ik het amandeltje er af. (Had ik nooit mogen doen) Even later wilde Lola geen appelsap meer drinken en alleen maar hangen. Oma dacht dat ze verlegen was, maar wist dat dat anders is. En op de vraag 'ben je ziek' zei ze ja. 

Toen gingen de alarmbellen rinkelen. Het zal toch niet dat koekje... Dat IK haar gegeven heb?!?! 

Wel dus. Ze werd hangeriger en haar tong begon op te zwellen. Ze werd niet benauwd, bleef vrolijk, dus was erg in dubio. WAT MOET IK DOEN?!

7 jaar geleden

Ehhh gelijk actie ondernemen! Als je kind zo op een koekje reageert waar het nootje al af is klinkt dit als een aardige alergie. Gelijk de dokter bellen zo niet 112! Mocht je dit niet gedaan hebben zou ik er nu alsnog mee naar de dokter gaan om verder te laten onderzoeken. Je Wilt het niet op je geweten hebben dat het een volgende fout gaat omdat je er nu niets mee gedaan hebt...