Snap
  • Kind
  • afzwemmen
  • #zwemles
  • leed
  • hijkanhet

Leed dat zwemles heet

Pffffff…..

Even van me af schrijven! 

Oké. Vorig jaar in maart is onze oudste gestart met zwemles! We zijn nu ruim een jaar verder maar man wat kost dat een stress zeg.

Eind april leek het erop dat hij mocht afzwemmen! Jippie! Maar helaas z’n borstcrawl was niet goed genoeg. We zijn toen geswitcht van zwemles om meerdere redenen. Heel gedoe blablablabla, helemaal niet interessant. 

En hij gaat echt goed op z’n nieuwe zwemles! Blij met de switch.

Maar nu hebben we de 1e week van de zomervakantie een booster cursus gedaan elke dag ‘s ochtends een uur zwemmen met de hoop dat hij dan vrijdag kan afzwemmen! 

En oh wat ging het maandag en dinsdag goed zeg! Hij had een vriendinnetje gemaakt en ze motiveerde elkaar echt.

Maar vanmorgen…. Pfff een heel ander verhaal. Hij had een nieuw vriendje gemaakt maar eigenlijk was ik daar niet zo blij mee. De afzwemjuf keek mee (morgen krijgen ze definitief een briefje!) en hij was maar aan t klieren met die jongen. Hij is zelfs nog een keer apart aangesproken… 

Hij zwom ook zeker wel goed hoor, maar hij kan beter en moet dat ook om af te zwemmen denk ik. Hij moet nu van mij morgen z’n excuus aanbieden aan de badjuf en haar vertellen dat hij echt wil afzwemmen en extra goed z’n best gaat doen! Oh en hij moet bij die jongen uit de buurt blijven. (Ja heel streng maar vriendjes die je afleiden en er voor zorgen dat je kliert zijn geen goede vriendjes) 

En nu maar duimen dat hij genoeg (vandaag en) morgen (heeft laten/) laat zien! En dat hij toch af mag zwemmen want ik weet zeker dat hij het kan! :) 

Ps. Ik weet echt wel dat er kindjes veel langer over doen… maar hij zit er al zo lang tegen aan…