Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Laatste keer creche

Nog even dan is het zover..dan gaat mijn kleine vriendje uit zijn vertrouwde crèche op naar zijn nieuwe school..! Hij heeft er zin in maar ik zie er zo erg tegenop ! Zou het opvallen als ik m gewoon tot zijn 10e  thuis hou ? Haha..Ik ben dus duidelijk nog niet goed in loslaten ! Misschien komt het ook een beetje doordat hij niet zo goed van zich afbijt en ik hem wil beschermen ?

Sommige moeders vinden het HEERLIJK als hun kroost naar school mag; meer tijd voor zichzelf enzo.. hmm..ik vind het heel gezellig met hem (en zijn jongere zusje) in huis. Als ik vrij ben dan mogen ze nog even bij me in bed, rustig wakker worden en daarna lekker n broodje eten en tussen alle bedrijvigheid door nog even knutselen, kleuren of cupcakes maken.

Voor straks heb ik een beeld in mijn hoofd van elke dag een wekker, continu de klok in de gaten houden, heen en weer hollen naar school, kind tussendoor op bed en die dan moeten wekken  om haar broertje weer op te halen van school… Tsja.. Los van het feit dat mijn ventje er straks niet meer is moet ik me dus ook heel erg aanpassen aan de nieuwe situatie…..

2 weeks to go..dus nog effe genieten !! ;)

10 jaar geleden

dank jullie wel, ga ik zeker doen en geniet jij (nahuusje) er ook maar van dat het nog zo ver weg is ;)

10 jaar geleden

Nog even lekker van genieten, zou ik zeggen. Ik begrijp je helemaal!

10 jaar geleden

ben stiekem wel blij dat dit voor ons nog zo ver weg lijkt, snap je helemaal nu rustig aan op het gemakske wat gebeurd dat gaat en straks snel terug om op tijd te zijn..geniet nog maar even zo die 2 weken :)