Snap
  • Kind
  • kinderen
  • strandje
  • speciaalonderwijs
  • coronamaatregelen

Kwetsbare kinderen en bij oma geslapen

Nou helaas zijn de coronamaatregelen weer verlengd waar ik al bang voor was. En dat betekend dat mijn zoon met autisme nog steeds niet naar school kan en daar baal ik wel van. En dan ga je nadenken hoe kunnen we dit oplossen, omdat ik veel ouders hoor waarvan ook kwetsbare kinderen dat die hebben geregeld dat die wel naar schoon kunnen gaan. Het is niet zo dat ik Max weg wil hebben maar het is voor hem ook allemaal erg frusterend 

Nu heb ik vandaag de school gebeld en moest een mail sturen ik heb de situatie ook uitgelegd en mijn ouderbegeleiding stuurt mijn ook nog een mail en die kan ik dan ook naar school mailen.

Max heeft wel nu voor het eerst 3 dagen bij oma geslapen maar dat was voor mama best wel lang zeg. Zondag middag heb ik hem weggebracht, maar dan is het ook weleens heel leeg moet ik zeggen. Maar het was wel even goed om wat rust te pakken. Woensdag heb ik hem weer opgehaald en we hadden afgesproken om naar een vriendje van de klas te gaan zodat ze samen even wat huiswerk konden maken, maar daar ging een aardig drama aan vooraf dat meisje heeft een hond en Max is erg bang voor honden, maar ik had Max wel al voorbereid dat het hondje in de benz ging. Maar we zaten in de auto en toen ging die heel hard huilen deed ze riem los en ik mocht niet verder rijden. Nou ik heb toen even rustig gepraat met Max en toen zei we rijden erheen en dan zien we het wel even., dat vond die goed. We zijn er heen gereden toen merkte ik dat die weer een beetje bang werd, toen is dat meisje naar beneden gekomen en die zei ook dat de hond in de benz zat, en toen durfde Max wel mee naar binnen vond toch wel super knap van hem moet ik zeggen. Daarna zijn we samen nog even lekker naar het strand gegaan om even uit te waaien. 

En in de avond heeft Max nog even kunnen sporten.

Ik hoop snel wat van school te horen.

Liefs Kelly

Ook leuk als je me volgt op instagram: @westbroekkellyvan

Snap
Snap