Snap
  • Kind
  • kinderkleding
  • shoppen
  • kinderschoenen
  • kwaliteit
  • bristol

Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn!

Wij komen al jaren bij Bristol, voornamelijk om kinderkleding en schoenen te shoppen. Bij Bristol hebben ze namelijk kwaliteit voor weinig geld! Dat willen wij moeders toch allemaal?! Ik ben er in ieder geval dol op! Voorheen bracht Bristol hun leren kinderschoenen uit onder de merken Woeffies en Swaggies, maar sinds kort hebben ze de leren collectie samengebracht onder een merk: Excellent. Wij hebben vaak schoentjes gehad van Woeffies toen Yara nog klein was, maar dit keer kozen wij voor zwarte laarsjes van Excellent. Volgens Yara hebben de schoenen kussentjes aan de binnenkant, zo lekker zacht zijn ze! “Ze lopen alsof er veren in zitten die je op en neer swiepen, mam!” - zei ze vanmiddag. Echt super! Ze zien er ook nog eens supertof uit! En dat voor maar een paar tientjes. Dat is toch geweldig!

Verder hebben ze bij Bristol ook nog kwaliteitskleding voor kinderen van het merk Blue Queen, super hippe trendy kleuren en modellen, echt fantastisch! De prijs is ook helemaal om dol op te worden. Voor een kleine 100 euro shop je namelijk al 2 outfits en 1 paar leren schoenen. Wij zijn al jaren fan van Bristol, wij kopen er al jaren kleding, de kwaliteit is super en gaat zo een paar jaar mee. Alles wat Yara heeft gedragen van 0 tot 2 jaar heeft Eva ook van 0 tot 2 jaar gedragen en nu kan Nora alles ook nog aan, want het ziet er nog steeds goed uit!

Ben jij op zoek naar leuke outfits voor jouw kinderen en goede stevige schoenen die ook nog eens goed gekeurd zijn door Podoloog Paul Borgions? Dan ben je bij de Bristol op het juiste adres. Echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen in 1 van de winkels of gewoon lekker online, dat is net zo makkelijk! Pasvorm is naar mijn idee precies op maat en is ook nog mooi getailleerd dus zit perfect!

Shop-ze lieve mama’s!

3 jaar geleden

Heel eerlijk nog nooit naar de Bristol geweest voor kleding. Wel eens voor schoenen. Goeie tip!

3 jaar geleden

Dat ligt er maar net aan welke maat jouw kindje heeft 😉

3 jaar geleden

Bij Bristol verkopen ze toch geen kleding van 0-2 jaar?