Snap
  • Kind

Kusjes op de mond geven

Hillary Duff werd bekritiseerd omdat ze een foto op twitter plaatste, waar ze haar 4-jarige zoontje een kus op de mond gaf.

Toen ik nog geen kind had, vond ik het zoenen van je kind op de mond een beetje vreemd. Ook vind ik zo'n foto een beetje storend. Maar sinds ik zelf een zoon heb, ben ik gek op zijn kusjes. Kindjes weten nog niets over kussen op de wang natuurlijk. Soms is hij vrijgevig met zijn kusjes en soms moet ik er om vragen. Maar die kusjes op de mond vind ik tegenwoordig heel lief. 

Terwijl ik ooit zei dat ik dat nooit zelf zou doen. Wat kunnen mensen toch veranderen als ze een kind hebben. Eigenlijk vind ik dat je best je kind een kus op de mond mag geven. Maar het delen van foto's hiervan vind ik toch eigenlijk niet kunnen. Die liefde is toch privé. Kleffe stelletjes met zoendood irriteren me ook eigenlijk op Facebook en zou ik zelf niet delen.

Maar het is toch de keuze van iedereen zelf. Wat vinden jullie kan kussen op de mond of helemaal niet? 

7 jaar geleden

ik vind dat daar niks mis mee is. mensen die zeggen dat dit niet mag zijn ziek

7 jaar geleden

haha ik dacht al! Maar daar ben ik me wel van bewust, maar zo'n drama vind ik het ook niet als het gezien wordt, maar ik loop er ook niet mee te koop vooral... Wel een goede tip, heel veel mensen weten dit inderdaad niet!

7 jaar geleden

Niks mis met een dikke smok op zn toet! :)

7 jaar geleden

Er is een verschil tussen het niet gewend zijn en er daarvoor niet als normaal maar niets kwalijks zien en denken dat het meteen sexueel is als een kind een kus op de mond krijgt. Bij dat laatste is er echt iets mis met de gene die het roept.