Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kraamborrel organiseren

Voor onze dochter Charlotte gaan wij een kraamborrel organiseren.

Kraamborrel organiseren

Over een paar weken organiseren wij voor familie een kraamborrel omdat Charlotte geboren is op 21 juni. We hebben dan ooms en tantes uitgenodigd van mijn man en van mij.

Twee jaar geleden hebben wij ook een kraamborrel georganiseerd voor familie en dat was ontzettend leuk en gezellig.  Na afloop kregen wij van de gasten te horen dat ze het een geslaagde dag vonden.

We hebben toen de kraamborrel binnen gehouden. We hadden het hele huis versierd met ballonnen en slingers. En we hadden veel beschuit met muisjes en ander snoep voor de kinderen. Voor de andere gasten hadden we veel hapjes in huis gehaald. Een familielid had ’s avonds nog gekookt en we hadden met zijn allen gegeten.  Na afloop hadden we veel afwas;)

We hebben tot nu toe een geweldige zomer en ik hoop dat we deze keer de kraamborrel buiten kunnen organiseren, dat zou fantastisch zijn.  De kinderen kunnen dan ook fijn buitenspelen. We hebben een trampoline en dat is voor iedere leeftijd leuk. Als het weer lekker blijft kunnen we ook een badje opzetten voor de kinderen.

Hebben jullie ooit een kraamborrel georganiseerd? En hoe hebben jullie het toen aangepakt? Vond je het een geslaagde kraamborrel?

10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie!

10 jaar geleden

Mijn voorkeur ging uit naar gespreid bezoek ontvangen en niet alles in één keer, dus hier geen ervaring mee. Maar ik vind het wel aardig om zo mee te lezen hoe jullie dat doen.

10 jaar geleden

Dit is inderdaad wel lachen;)

10 jaar geleden

Wij hebben ook prematuurtje (26weken) en vandaar ook de kraamborrel. Borrel pas 5 manden na de geboorte en teraard directe familie en beste vrienden al lang voor die tijd langs geweest.