Snap

Kom jij ook op mijn feestje???

Verjaardagen, pfff wat haal ik me altijd weer in mijn hoofd…

Nog 2 weken dan wordt Bryanna 8, maar ik ben er alweer weken bezig: wanneer, waar vieren we het, uitnodiging maken, wat zullen we trakteren en wanneer (in haar klas is er nog een meisje op dezelfde dag, valt dit keer ook nog eens in de vakantie.), BSO natuurlijk ook nog en last but not least het FEESTJE, wat gaan we doen, wanneer, wie wordt er uitgenodigd…

Ik ben niet zo van het kant en klaar, ik vind het leuk zelf iets te verzinnen. Niet te moeilijk maar ook niet te simpel, moet toch bijzonder zijn.  Hoewel ik me vaak halverwege afvraag waarom ik ook alweer zo nodig moet, ben ik naderhand toch altijd wel weer blij. Kids zijn trots op de traktaties, je krijgt leuke complimenten, op de feestjes is het gezellig. En vooral je heb het zelf in de hand. De vele uren speuren op internet,  piekeren en stress om alles op tijd af te krijgen (begin altijd veel maar dan ook veel te laat) vergeten we maar gauw…

Ondertussen is de uitnodiging voor familie gemaakt, de trakatatie bedacht, uitnodiging feestje in de maak en ook het feestje zelf globaal gepland Hierbij heb ik gebruik gemaakt van een draaiboek die ik via een webwinkel gekocht heb.  2 jaar terug ook eens gedaan, toen was het goed bevallen. Dus dit jaar besloten we dit nog eens te herhalen, wel ander thema.  Omdat we niet echt iets passends konden vinden bij ons oude adresje, zijn we weer op zoek gegaan en daar ben ik blij om!

Ik kwam op de site www.komjeookopmijnfeestje.nl en vond hier echt van alles van complete themakisten  tot losse draaiboeken en ook  los materiaal, bv een limonade fontein of heel groot vier op een rij. Het is echt een heel uitgebreiden site met vele mogelijkheden en leuke prijzen, voor ieder wat wils. En vele vele thema’s.

Maar goed mij ging het dus om Het draaiboek, we hebben uiteindelijk voor het thema Hello Kitty gekozen. De draaiboeken kosten 7,50 en dat is nog te doen voor het geval het helemaal niets is dan prut wat je krijgt. Maar prut was het zeker niet! Ik kreeg een soort ebook van 68 pagina’s met vele ideeen voor spelletjes,  uitnodigingen, taarten of andere versnapperingen/ drinken, kleurplaten, knutsels en leuke zelf te maken weggeeft kadootjes,  thema slingers enz. Je kan zo zelf  kiezen welke dingen je gebruikt en hoe je het feestje vorm geeft, ook zat er een voorbeeld van een kant en klaar feestje bij. Super hier kan ik mee vooruit en het mooie  is: Ik kan het zo plannen dat of het nu buiten is of in noodgeval (veel regen) prima ook binnen.  Ik heb er helemaal zin in! Als het zo ver is zal ik jullie natuurlijk foto’s van het resultaat laten zien….