Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Kokosolie in plaats van olijfolie.. ik ben benieuwd.

Onze oudste zoon J. gaat op dieet moeten.. vetarm en eiwitrijk, dit wordt nog een hele kluif.

Ik heb geen flauw idee hoe zo'n dieet eruit ziet, google laat ook weinig los. Maar gelukkig worden we binnenkort gebeld door de dietiste. Maar tot die tijd heb ik al wel IETS gevonden op het internet. Kokosolie zou de goede vetten bevatten die hij nodig heeft en olijfolie waar wij altijd in bakken de verkeerde... Laat ik nou net toevalig nog een pot kokosolie hebben staan van een tijd geleden waarin ik die een keer wilde proberen.. nog niet eens aangebroken staat die stof te happen in mijn kast...

Vanavond dus maar eens koken in kokosolie ipv olijfolie.. ik ben erg benieuwd naar de smaak. Zo kunnen we vast een klein beetje beginnen voordat de dietiste ons belt. Ik wil graag dat J zich snel beter voelt.. dus hup hup aan de slag...

8 jaar geleden

vetarm en eiwitrijk is dat niet ook wat veel sporters als dieet hebben? Misschien vind je op internet meer als je naar sportdiëten gaat zoeken... succes!