Terug
Blog header image

knufje! Waar ben je nou?

Als je beseft dat de knuffel van he zoon toch echt heilig is en die reserveknuffel niet voor niks reserve is.
anoniem2017
7 jaar geleden

Balen he. Hier komen ze niet meer de deur uit, of ingepakt in de logeertas. Zoonlief heeft nelly een soort nijlpaartje heel leuk, maar was al vroeg duidelijk dat dat de knuffel ging worden. Uit een grabbelbak gekozen door oma voor een paar euro. Ik opzoek naar een reserve, het zal toch maar gebeuren. Na lang zoeken, via de leverancier die op het kaartje aan de knuffel stond aan een reserve kunnen komen, via belgie dus was 18 euro voor nr 2 kwijt. Ik heel slim wisselen terwijl hij sliep. Meneer werd wakker en gooide hem t ledikant uit, nie nelly was t antwoord. Na 3 maanden mocht nelly er pas bij. Nu heeft hij nelly, nolly ( reserve) en kroel t tutlapje ervan. Die drieeenheid moet mee als hij gaat logeren. Hij is nu 7. Dochter 5 heeft een kroellapje van de dirkx uitgezocht, al flink aan t verslijten maar daar hebben wij geen reserve van. Hadden al geleerd dat dat toch niks uitmaakt. Hopelijk komt hij nog terecht

Annemiek2
7 jaar geleden

Wat vervelend dat jullie zijn lievelingetje kwijt zijn. Wat we hier gedaan hebben is alle 4 de knuffels afwisselen. Werkt prima. Zoolief weet dat hij 2 knuffels heeft die favo zijn maar heeft aan 1 genoeg. Hij weet niet dat hij dus 4 dezelfde heeft.

fennysjewels
7 jaar geleden

De wisseltruc hebben we al een paar keer proberen toe te passen. Of even ruilen als de echte in de was zat. Maar van kleins af aan gooide hij deze gewoon weg. Misschien en goede inderdaad om hem in zijn bedje erbij te leggen :) (en gewoon hopen dat zijn vertrouwde knuffel weer gevonden wordt)

rebo1982
7 jaar geleden

ooo wat een drama! Ik hoop maar dat ie gevonden wordt!

fennysjewels
7 jaar geleden

Nu we twee dagen verder zijn, heeft hij zijn reserve knuffel als knufje omgedoopt. Gelukkig gaat het dus goed nu :) meteen maar weer een reserve-reserve knuffel gaan halen :)

Annemiek2
7 jaar geleden

gelukkig maar. Nu maar hopen dat het niet nog een keer gebeurd en dat je de 2de reserve wel kan afwisselen in bed.

Blog header image

My family

💜