Snap

Knuffels kunnen niet praten!

Mijn meisje van 3 is niet heel erg gek op poppen en knuffels, nooit geweest.  Ze speelt liever met haar winkeltje of met auto's.
Desondanks hebben we nog wel veel pret met die enkele knuffel die wel gewaardeerd wordt.
Zo heeft mijn meisje van de week toch een knuffel uitgezocht, een vosje (volgens haar een coatie...!?...Ze kijkt graag naar Diego...).
Maar een dag later lag deze alweer in een hoekje...zonde, dus tijdens het naar bed gaan ben ik met dat beestje gaan 'spelen'.
De coatie wilde graag met haar mee een verhaaltje luisteren en vroeg of dat wel mocht...nou daar moest mijn meisje even over nadenken. Na wat heen en weer geklets besloot ze dat knuffels toch helemaal niet kunnen praten. "jawel hoor", zei de coatie, "wat ben ik anders aan het doen?"... Tja, de coatie zei toch echt iets... Dit was wel een lastige kwestie.  Het drong totaal niet door dat mama de stem van de coatie deed...
Uiteindelijk was de coatie toch wel lief en mocht die meeluisteren met het verhaaltje en in de hoek van haar bed slapen...
Nu krijgt coatie zelf elke avond een kus en een knuffel en heeft ie een vast plekje in haar bed.

Máár knuffels kunnen niet praten!

10 jaar geleden

hahaha wat grappig zeg dat ze nu de coatie een vast plekje in dr bedje heeft gegeven. hier wel een echte knuffel-gekje met daarbij dr favorieten, we wisselen elke week de knuffels in bed af en beneden zo min mogelijk tuttelknuffels maar meer de speelknuffels.