Snap

Knuffel vergeten....

Help een nachtbreker.. zoals ik het noem! Keano zijn knuffel is er niet!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog schreef! Is een drukke tijd geweest... En ben ook niet zo'n schrijfster!

Afgelopen maandag werden wij wakker! Keano heeft veel knuffels in bed liggen, die hij kort in zijn leventje heeft verzameld. Ik noem ze effe op, Pip en Woezel (komt omdat mijn zusje 2 kleine hondjes heeft) onze hond is er ook naar toe gegaan, kom later in een andere blog mee. Daarnaast heeft hij een grote Nijntje met muziek die hij vanaf zijn geboorte heeft, toen is hij verliefd geworden op Bumbalu (die rode clown) en daarnaast nog een paard die ik ooit gewonnen heb op de kermis toen net zwanger was van hem! En niet te vergeten zijn tutdoekje met tut eraan! Zo was ik er geloof ik wel! 

Nadat hij wakker is geworden, heb ik hem uit bed gehaald en toen nam hij er al paar mee naar ons bed! Heerlijk zijn papflesje leeg gedronken! Aankleden en naar beneden toe om naar kinderdagverblijf te gaan! Maar eerst pip en Woezel, bumbalu en zijn tut in de tas voordat wij gingen.

Daar aangekomen, had er blijkbaar nog iemand zo'n bumbalu in zijn bezit! En Keano wou die ook wel beet houden, ik ze tegen de juf Keano heeft er ook zo 1 in zijn tas zitten! Helemaal niet nagedacht dat ze hem eruit zou halen! En omdat ik op maandag hem bijna nooit kan ophalen en niks tegen mijn moeder had gezegd! Zijn we hem vergeten...

Nou dat heeft mij een nachtje wakker gekost! Neem hem daarom mar nooit meer mee als hij naar kinderdagverblijf moet! Gewoon standaard in bed laten. Ze kunnen er toch echt zo aan gehecht raken!

De volgende dag heeft hij hem gelukkig terug!

Bij jullie ook wel eens zo iets gebeurd?


Mama Manon

6 jaar geleden

Verstandig, dat heb ik ook bij zijn tutdoekjes gedaan! Heb er ook stuk of 4 op voorraad en er ligt er 1 standaard bij oma! Maar nu kiest hij steeds meer knuffels uit..

6 jaar geleden

Wij hebben bij z'n geboorte een aapie gehad.. Dat is z'n grootste vriend en gaat altijd overal mee naar toe... We hebben dan ook 4 op reserve liggen voor als er eentje bij iemand blijft liggen of wanneer hij gewassen moet worden..

6 jaar geleden

Van zijn speendoek heb ik er ook een paar! De rest niet maar om nu van elke knuffel er 2 te hebben! Daar ga eens over nadenken..

6 jaar geleden

Bij mijn ook niet de knuffel naar beneden! Mar soms slaapt hij wel eens onverwachts bij mij moeder of schoonouders! Dus altijd standaard in de tas mee! Had beter niet tegen de juf kunnen zeggen! Nu mar niet meer mee in de tas!